Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Så avslutar jag min arbetsvecka på topp

Bild5 vit

 

Lång och bra arbetsvecka har nått sitt slut och nu ska jag endast fokusera på det som jag älskar att göra dvs träning och vänner. Ska på middag ikväll med mina vänner och innan dess ska jag hinna iväg till gymet och köra löpintervaller. Avsluta vekan på topp och sen njuta. Ett kortare inlägg just nu men i nästkommande tänkte jag dela med dig utav mitt intervallupplägg så att ni själva kan börja förbereda kroppen inför löpsäsongen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hola Kevin

  Såg på din Insta att Noelia Salas behövde en modell i Marrakesh den här weekenden.
  Synd att du inte är där……

  Marrakesh är magiskt. Försök att åka dit någon gång (eller har du kanske redan varit där?)
  Finns det lågprisflyg från BCN till Marrakesh kanske?

  Man övernattar på små Riad (privata hus i några våningar ombyggda till boutique hotel)
  eller på stora lyxiga hotell i orientalisk stil med trädgårdar och pool.

  Marocko är ett billigt land, tror att även de bästa hotellen är helt ok prismässigt.
  Shoppingen superbillig. Vackra inredningsprylar.
  Där kan du nog hitta fina prylar till din altan. Visserligen kanske du behöver hyra ett cargoplan för att få hem sakerna. Större inredningsprylar kan man ju inte helt lätt packa ner i en resväska.
  Men det finns många vackra textilier och mindre prylar också som man kan fixa att ta med sig.

  Fantastiska miljöer, ljus, färger, traditionella marknader (souks). Framför den stora porten som leder in till souken, ligger en stor väldigt känd öppen plats Jemaa El-Fna (finns lite olika stavningar på detta torg..). Där är det fullt med olika aktiviteter – traditionellt folkliv.

  Det enda med Marrakesh är att det inte ligger inne i landet och inte i närheten av kusten, det bör man känna till.

  Googla på Marrakesh (stavas även Marrakech på en del språk)
  Googla på hotel i Marrakesh

  bara för att få lite försmak om du inte varit i Marrakesh innan.

  Abrazos

  Mia 2016-04-09 21:13:26
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej !!

   Ja det stämmer bra. Vi tänkte att det hade varit jättekul om hon hittat någon som ville plåta där.

   Tack för ditt tips. Jag var i Marocko för många år sedan först i Agadir och besökte även Marrakech. Mitt mina från denna resa var inte det bästa av en rad olika anledningar, dålig tajming med vädret framförallt och minns också att jag tyckte att det blev lite för stökigt. Jag gillar färgsprakande kulturer men det kändes lite overkill. Nå, jag skulle väldigt gärna vilja fota där någon gång för det är stora färgkontraster och det andas verkligen kultur.

   kram!

   kevin 2016-04-10 22:19:13
   Svara
   • Svar på kevins kommentar.

    Hola Kevin,
    Coolt att du har varit i Marocko. Och tyckte det var lite ”stökigt och overkill”. Jag förstår vad du menar, alla försäljare som tjoar och skriker, gör allt för att locka till sig kunder och sälja. Tjatiga och tar inte ett nej för ett nej utan bara ”mal på”.
    Tiggarbarn som kan vara rätt så efterhängsna med sitt Money, Money, give me Money osv.

    Mina första upplevelser i Marocko var i Tanger som reseledare. Iklädd uniform och med min turistgrupp, blev mina gäster
    ”påhoppade”, men jag som guide respekterades och fick vara ifred.
    Efter det har jag aldrig känt mig obekväm med försäljarna i Marocko och andra länder i Nordafrika.

    Då och då har jag, även om jag inte längre jobbat som reseledare, sagt att jag var det och det har funkat.
    Då har ungarna ibland hängt efter mig och informerat försäljare vi passerat: ”hon är guide..”.
    Mycket praktiskt, hehe.

    Har också lärt mig att det bästa är inte ett ”nej tack el. jag är inte intresserad”, då fortsätter
    dom ändå med sitt säljtjat, utan bäst är att inte alls svara på deras kommentarer, säljsnack, frågor om var du kommer
    ifrån etc. Då tröttnar dom rätt fort och försöker sin taktik med någon annan.
    Åker gärna tillbaka till Marocko och andra länder i Nordafrika då och då. Gillar att vara utanför Europa.

    FRÅGA BETR. DINA RESOR:
    Verkar som om du har rest en del och besökt många olika länder.
    Som den resenörd jag är, tycker jag det är kul att höra vilka länder andra har besökt, jobb eller privat.

    I vilka länder har du haft modelluppdrag (Europa och utanför Europa)?

    Vilka länder utanför Europa har du besökt privat som turist, utan att det varit i samband med jobb)?

    Abrazos

    Vore kul om du vill svara.

    Mia 2016-04-11 15:09:53
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!