Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

En stund av egenterapi

Kevin PorträttFoto: Naelia Salas Amner

Jag vill bara fly bort från allt jag tycker är tråkigt och jobbigt och endast göra det som gör mig glad. Jag kan verkligen känna så väldigt ofta och till skillnad från de flesta andra som har en lång sträcka mellan tanke och handling så är min gräns däremellan rätt så kort. Jag känner mig själv ganska väl och jag kan ofta göra snabba omvändningar när jag följer min magkänsla. I många fall har det visat sig vara en bra sak men i många gånger är det något som ständigt stressar mig inombords och jag önskar jag kunde tränga bort. Det enda som aldrig får mig att känna på det viset är träning och jag kan inte riktigt svara på varför. Jag kanske är för medveten om vad det innebär och har lärt mig att uppskatta både med- och motgångar. Samma känsla som jag känner tror jag att många utav er upplever när det kommer till träning och det är just här en utav många brytpunkter äger rum. När känslan är ett faktum skulle vilja tala om för dig att du måste hålla ut och försöka se förbi din stund av motgång för det är nämligen i denna stund som du växer som träningsmänniska och det är i denna stund som du utvecklas mest. Jag hör mig själv tala om detta om och om igen för mina klienter och jag är övertygad om det själv när det kommer till träning. Jag tror på det för jag har själv gått igenom den fasen många gånger förr och varje gång jag tagit mig igenom motgångar har jag kommit ut som en mentalt- och fysiskt starkare individ. Nu måste jag bara tro på detsamma i andra sammanhang och lita på andras erfarenheter och våga släppa taget om min egen förutfattade mening.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • PÅ RÄTT PLATS I RÄTT TID – BYGGNAD KOLLAPSADE PÅ TENERIFFA

  Läste just på nätet att en apartmentbyggnad i Los Cristianos på södra Teneriffa har kollapsat.
  Kollade in bilder och info på spanska nyhetssajter.
  Har promenerat många gånger i de kvarteren.

  Byggnaden låg mitt emot något som heter Apartamentos Fayser, bara ett kvarter ifrån huvudgatan.
  Vår ”husläkare” bodde på Fayser. Vi hade gäster där, när jag jobbade för ett svenskt reseföretag.
  Fayser är dock inte drabbat.

  Jag bodde och jobbade i Los Cristianos några vintrar…..
  Har varit där på semester ett par gånger de sista åren.

  Första gången jag hör om något sådant på Teneriffa.
  I Kairo i Egypten och i en del andra länder har jag hört om att byggnader kollapsat lite då och då.

  Inte rädd av mig, men vidtar säkerhetsåtgärder om det finns en stark anledning till det.

  Skulle t.ex. inte vilja bo högt upp i en byggnad i Dubai om jag åker dit igen.
  Både hotell och hotel apartments kan vara inrymda i höghus i Dubai.

  Det har varit väldigt många bränder i höga byggnader i Dubai de sista åren.
  När jag bodde i landet i tot. 6 år, var det ytterst sällan brand i ett bostadshus och hörde
  aldrig om brand i något av höghusen.

  LIFE IS HERE AND NOW

  Mia 2016-04-14 15:57:22
  Svara
 • Hola Kevin,

  ATT FÖRVERKLIGA SINA DRÖMMAR….

  Lyssnade med ett halvt öra på en ”dokumentär” i radion om Charlotta Norén som skulle göra ett försök
  att ro över Atlanten med start ifrån Teneriffa.

  Av någon anledning som jag ej hörde, avbröts rodden efter ett tag.

  Det slutade med att hon fick lifta ”tillbaka” med en privatbåt till Cap Verde öarna utanför Afrika.
  Skall se om programmet finns på internet, vill höra vad hon råkade ut för…. varför hon avbröt sin resa.
  Problem med sin egen båt eller vad?

  Hur som helst, denna story fick mig att inse hur viktigt det är att förverkliga sina drömmar.
  Vi lever ju trots allt bara en gång, i alla fall som vi är medvetna om.
  Om vi bara tillåter oss gå runt i ekorrhjulet, vad händer då med vårt liv.
  Var står vi då när vi blir äldre, hur tänker vi då, hur ser vi tillbaka på våra liv?

  Insåg att jag verkligen måste göra allt jag kan för att förverkliga mina drömmar,
  innan det är försent………

  Dags att skriva en lista på allt jag vill göra, allt jag drömmer om.
  Börja planera och beta av punkterna på listan, en efter en…..

  LIFE IS HERE AND NOW
  TOMORROW MAY NEVER COME

  Mia 2016-04-13 13:42:33
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Sanna ord ! Jag tycker dock inte man ska vara rädd för att ge sig in i ekorrhjulet så länge man har ett tydligt syfte och en avsikt med det man gör. =) kram!

   kevin 2016-04-13 22:29:22
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!