KEVIN TRIGUERO

Lägg ner ditt föråldrare tänk !

Kevin ICANIWILL 7

Jag tycker att jag läser många debatter i svensk media som antyder på att den stora hälsotrenden som dragit över vårat samhälle de senaste åren har en negativ inverkar på hur vi mår. Det pratas om press, stress, prestationsångest, skador, ätstörningar, etc och jag tycker att det analyseras utifrån ett föråldrat perspektiv.

För 10 år sedan hade vi kostvanor som vi vet idag är ohälsosamma. Vi åt fel typ av mat och vi åt alldeles för stora mängder i förhållande till vår dagliga vardagsmotion. Denna medvetenhet som brett ut sig över det svenska samhället är ingen ny företeelse utan det var sedan länge tillbaks välkänt hur vår kropp påverkas av den dåliga kost vi hade för vana att stoppa i oss. Skillnaden idag är att informationsflödet inte går att stoppa och den information som fanns tillgänglig för få för en tid sedan sprider sig som löpeld idag genom nätet och makten att utbilda sig på egen hand ligger nu hos varje enskild individ.

Jag blundar inte för att det finns problem och också för att det i samband med detta sprids osunda värderingar. Jag argumenterar inte för att det inte ska talas om utmaningarna utan det jag vill lyfta fram är att vi faktiskt gör jättefina förändringar i stort och vi blir allt mer friska och hälsosamma. För det borde vi vara stolta och med det som utgångspunkt borde vi försöka hjälpa dem som strävar genom att uppmuntra på rätt sätt och hitta lösningar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej kevin! Följer din blogg dagligen och den är verkligen super! Ska flytta till barcelona i slutet av maj och undrade om du har någon koll vad man får lägga ut i månaden på gymkort? Känner att jag verkligen inte komma kunna vara utan den biten, trots att ja är öppen för olika sorters träning! Tack på förhand

  Anton 2016-04-18 00:19:40
  Svara
 • CAMPING QUEENS – JONAS HALLBERG O. TONY IRVING, TV4 PLAY

  TOTALLY AMAZING, MÅSTE SES…… HELKUL…

  Hej Kevin,
  Såg att Jonas Hallberg nyligen kommenterat ett av dina foton på insta.

  Jag var inne på Jonas insta. Läste alla kommentarer han fått om Camping Queens serien som han spelat
  in tillsammans med Tony Irving. Serien har en massa bra kommentarer. People just seem to love it och vill se en uppföljare nästa säsong.

  Eftersom jag inte har kollat serien i TV, kollade jag just in det första avsnittet på TV4 Play.
  What to say….. FAB, absolutely AMAAAAZING

  Riktigt underhållande, Jonas och Tony är ju bara så coola.
  De två karaktärerna i en och samma serie. Behöver nog inte ens få ett manus.
  Känns som om dom bara kan köra på med sin vanliga jargong, bara det är ”bästa TV” i sig.

  Jonas hur ju även i Top Model Sverige visat vilken FAB person han är.
  Nu i Camping Queens serien, än en gång……

  Alltså Kevin, om du inte sett serien, speciellt med tanke på att du ju bor i Barcelona, så kolla
  in den på TV4 Play om du vill ha en stunds kul underhållning och superfina naturbilder.
  Första avsnittet var inspelat på Västkusten, Marstrand och Fjällbacka där de hälsade på hos
  Camilla Läckberg.

  KOLLA OM DU INTE REDAN SETT SERIEN I TV

  Abrazos

  Mia 2016-04-16 10:21:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!