KEVIN TRIGUERO

Hjälp! Jag står inför ett svårt val: Vänster eller Höger?

 Vilka färg hade du valt? 

Kevin Radical Sports NIKE

 

För mig är det ett ganska enkelt val trots att jag tycker båda färgerna är väldigt snygga och passande för olika tillfällen. Jag får väl erkänna att jag fegar lite när jag väljer dem vita, stilrena NIKE AIR MAX. Det är liksom alltid skitsnygg med vita sneakers och det går att få ihop med det mesta. Det är verkligen något som nästan aldrig blir fel. Dem färgade Air Max ser jag mer i användning i samband med träningsplagg eller något mer neutralt där dem får ta sin plats. Jag vet inte om ni håller med mig men dem känns som huvudnumret i outfiten som man bär.

Kevin Radical Sports NIKE4Kevin Radical Sports NIKE3

Ni hittar dessa skor och ett brett sortiment av riktigt sjysta sneakers inför kommande solsäsong på RADICAL SPORTS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Inte bara sneakersen. Jag har sagt det förut – dom där jeansen är balla som fan!

  Ragge 2016-04-22 01:12:44
  Svara
 • Vitt är alltid cleant. Älskar btw den första bilden! Blir så glad av den av någon anledning, haha.

  Emma 2016-04-20 21:31:02
  Svara
 • Vänster! Extremt snygga och en rolig färg (alla har vit nuförtiden)

  Mira 2016-04-20 19:46:20
  Svara
  • Svar på Miras kommentar.

   Hahah vad roligt att vi tycker olika. Jag går gärna för dem mer stilrena men märker hur många föredrar dem färgglada. Jag tror det säger en hel del om ens personlighet och uttryck för mode. Kul att vi tycker olika 😀

   kevin 2016-04-22 02:22:52
   Svara
 • Hej! När utses vinnaren av sneakerstävlingen du anordnade?

  Jacob Linder 2016-04-19 17:52:42
  Svara
  • Svar på Jacob Linders kommentar.

   Tjena Jacob! En vinnare utsågs imorse på min instagram. Det blev inte du denna gång tyvärr men det kommer fler tävlingar framöver. Ciao

   kevin 2016-04-19 19:37:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!