KEVIN TRIGUERO

Jag svarar på era frågor

Rosa5

Jag behöver inspiration från er för att skriva och därför tänkte jag att det är en bra idé om ni själva får ställa frågor. Tänk på vad om helst mellan himmel och jord och lämna en kommentar där du formulerar din frågeställning. Det finns inga dumma frågor och på min blogg finns det fritt utrymme att fråga sådant som man kanske tycker är uppenbart. Jag gillar utmaningar så kom igen nu och fråga på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej

  Vi sågs på mitt förra jobb bromma flygplats vid säkerhetskontrollen för 2 års sen ..vi hade lite ögonkontakt 😉 så min fråga är skulle du kunna tänka dig att ses när du är på besök här i Sverige? Haha

  D 2016-04-25 16:09:37
  Svara
 • Träffar du någon ny? Hur ser du på att träffa någon ny efter Ellinor? Hur är din drömtjej?

  Lisa 2016-04-24 19:57:58
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa

   Jag tror du kan få svar på de flesta utav dina frågor och den sista lovar jag att svara på inom kort.

   kram

   kevin 2016-04-24 21:29:47
   Svara
 • Jag älskar också träning och hälsa, men jag hade önskat att var lite mer personlig och öppen vad gäller dina innersta tankar och känslor. Hoppas att du förstår vad jag menar. Det ena behöver ju inte utesluta det andra 😉 Att våga dela med sig av detta är en styrka för mig och det är först då man kan få en bild av den du är. Hoppas du förstår vad jag menar. Ingen kritik alls =)

  Carina 2016-04-24 10:08:25 http://bumsanrina.blogg.se
  Svara
 • Hej! Tack för en inspirerande träningsblogg.

  Hur ser du på din framtid? Är den i Barcelona eller någon annanstans?
  Hur gick tankarna kring tatueringen du och Ellinor skaffade? Tänker på att det är en så stor sak att göra tillsammans med någon annan osv. Är det något du ångrar?
  Vad jobbar du med?
  Bästa serie/film/tv? Och varför?

  Emelie 2016-04-23 15:35:37
  Svara
 • Vad tycker du om att Ellinor dejtar en kille?
  Har du gått vidare som hon säger att hon gjort?

  Stina 2016-04-23 10:59:34
  Svara
 • Har du någonsin ångrat att du gjorde slut med Ellinor?

  E 2016-04-22 18:24:39
  Svara
 • Kevin, vad var det ABSOLUT jobbigaste i ditt liv att du var med om?(om det är jobbigt att skriva/prata om så svara inte självklart)
  Vad gör du med kläder och skor som du tröttnar på och inte använder längre?
  Hur ser du på problematiken som har med flyktingarna att göra? Är det bra att man släppte så många människor till Sverige eller är det fel? Eller kanske både och?Även vad tycker du om Romer som tiger? -är det rätt att ge dem pengar eller är det fel? Fria tankar helt enkelt.
  Har du fördomar? Du vet,en del människor tror att alla Zigenare är tjuvar och alla Polacker och Ryssar lever bara för att supa … I fall du har fördomar så vad gäller dem?
  Om du skulle vara aktivt i ett parti vilken parti skulle det vara?( i Sverige menar jag).
  Är du tränningsberoende? Alltså jag menar beroende på riktig såsom att vara beroende av narkotika, alkohol eller nikotin?

  Du sa ju,” vad som helst mellan himmel och jord” så vsg 🙂 Orkar du inte att svara på alla så välj bara det som du vill svara på.
  Trevlig helg 🙂

  pawel macieszonek 2016-04-22 14:23:17 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara
 • Hi.. Yiu really inspire me. I’m turning 18 and i feel i have an avergae body something about which i can feel a bit proud seeing others. I would love to develop and grow and would appreciate if you could guide me by maybe shraing some tips or a routine which you follow or followed.
  Thank you

  Krishn 2016-04-22 12:23:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!