KEVIN TRIGUERO

Jag är stolt över dig min vän

13054389_10154138159543594_665527318_o

Jag vill ägna detta inlägg till min vän Gino Viera i gröna short som jag verkligen håller högt. Han är en sann krigare och det kan jag med gott samvete säga för att jag har tränat sida vid sida med den här killen jäkligt länge och jag vet att han sköter sin träning och kost exceptionellt. Detta är andra året han tävlar och det känns inte alls länge som han berättade för mig att han skulle upp på scen igen. Hans fysik är enastående och jag lovar att det är mycket sjukare att se honom live. Han har en grym genetik för en väldefinierad mage och hans biceps är från en annan planet. Idag tävlade han och placerade sin inom top 7 och det anser jag är dålig dömt av domarna. Om två veckor går han upp på scen igen och tävlar då på fitnessgalan och där kommer även jag att infinna mig. Kom dit och hälsa på mig och hjälp mig stötta honom i hans resa mot segern.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Awwww❤️ ni e ju för gölliga:)

    Elin 2016-04-27 21:27:28
    Svara
  • Fan tack amigo! Blir helt tårögd ❤️❤️ Det värmer att höra så här fina ord från dig! Du är en av mina stora inspirationer och det vet du, lärt mig troligt mycket av dig.. All kärlek!! ❤️

    Gino 2016-04-24 12:16:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!