KEVIN TRIGUERO

Botten är nådd

Kevin svartvit1

Som många utav er märkt har jag valt att plocka bort inlägget jag skrev igår kväll. Jag tog inte bort den för att jag fick möte er kritik utan för att ett sånt inlägg inte hör hemma på min blogg. Jag ångrar det inte och jag står för det jag skrev för det är hur jag känner. Om er bild av mig förändrats så får det vara på det viset, vi alla reagerar på olika sätt och skillnaden mellan er och mig är jag väljer att leva i det offentliga. Det innebär att jag står öppen för beröm och kritik i allt jag gör och säger. Med det sagt, ursäkta för att ni behövde läsa något sånt på min blogg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Kevin,

  Jag brukar läsa din blogg då jag jag innan bott i Barcelona och det alltid är roligt att följa en driven människa inom hälsa i städernas stad! 🙂

  Jag läste inlägget du kommenterade ditt ex och jag kan inte annat än förstå vad jobbigt det måste varit att hon gång på gång offentliggjorde saker som är väldigt personliga för er. Jag tycker däremot inte att det var dåligt gjort utav dig att göra det, kanske behövde hon se en reaktion på allt hon skrivit om dig. Men jag tycker att det är bra att ta bort inlägget för jag tycker absolut man märker vad du lägger din energi i ditt liv på och det är ju inte negativitet om man säger så 🙂

  Ha det bra Kevin!

  Magdalena 2016-04-26 16:40:34
  Svara
 • Bra Kevin precis d jag menade me mitt inlägg häromdagen. Du och din blogg e så mkt bättre än ngn ”pajkastning ”. Me ett gammalt ex. Ser fram emot o fortsätta läsa din blogg. Så min fråga till dig är:

  Vad och hur mkt bör man äta tex efter ett gym pass? Tex om jag ska köra ett 55 min zumba pass vad och hur mkt bör man äta efter det?

  Kram

  Sara 2016-04-26 13:44:15
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Gläder mig att du höra =) hoppas du fått svar på dina frågor nu och för tack att du ställde dem! kram

   kevin 2016-04-26 19:26:47
   Svara
 • Du har helt rätt. Ett sådant inlägg passar sig inte. Du får gärna skriva om känslor och liknande, men man bör välja sina ord med stor vaksamhet.. Jag fick en lite annan bild av dig faktiskt, tyvärr åt det negativa hållet. Keep up med träningen, och lycka till med att hitta kärleken!

  Emma 2016-04-26 11:57:31
  Svara
 • Men va ni håller på :p 15 år igen eller
  Barnsligt att skriva om sånt på bloggen, ni kan la prata om de istället för att bråka genom bloggarna för de gör ni även om
  Ni säger att ni inte gör de :p

  Maja 2016-04-26 09:50:58
  Svara
 • Jag förstår inte varför många är så snabba att dömma någon som öppnar upp sig. Är det inte lov att få vara besviken bara för att man är den som väljer att avsluta en relation? Känslor är ibland svåra att uttrycka i ord och därför är det viktigt att inte alla kommer med sina pekpinnar direkt.
  Då och då kikar jag in på din blogg, både för att jag älskar BARCELONA, men också för träningstips. Om jag skulle få önska så får du gärna visa mer av Barcelona, ge tips om matställen etc. Vet att detta är en träningsblogg, men önska får jag:). Jag hoppas du lever det livet du vill leva.

  Linda 2016-04-26 08:24:41
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda,

   Tack för dina varma ord. Jag har gjort ett inlägg tidigare med bra tips på restaurangen och gym och det kan absolut bli bättre. Tack för tipset !!

   kram

   kevin 2016-04-26 18:09:14
   Svara
 • Rätt val tycker jag. Man kan leva sitt liv i offentligheten utan att dela sina allra innersta tankar. Min bild ändrades nog av dig som person, om jag ska vara ärlig så blev jag besviken på ordvalet mest. Fortsätter läsa för träningstipsen dock, det är ju därför jag läser bloggen och det gör du bra! 🙂

  Linda 2016-04-26 07:30:07
  Svara
 • Hola Kevin
  Lo hicistes bien.
  Tu sabes quien eres como persona, sabes como te gusta llevar tu vida.
  Puedes ser orgulloso de tu mismo y de lo que has logrado (achieved) hasta ahora.

  La vida sigue….

  Abrazos

  Mia 2016-04-26 05:35:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!