KEVIN TRIGUERO

Det finns inget dåligt väder som stoppar BCN Beach-HIIT

Gå in och GILLA vår sida BCN Beach-HIIT på Facebook !

Stort tack till vår samarbetspartner HE Fitness för grym träningsutrustning. På hemsidan hittar ni allt man kan önska för att förbereda sommarstugan och hemmagymet med bra träningsutrustning. Dessutom hittar ni enklare träningsutrustning som är perfekt att ta med på semestern i sommar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tja Kevin ! Grym och inspirerande blogg som alltid. Jag ska precis som du gör förflytta mig till Barcelona den 17e, de jag är mest osäker på är att jag vill verkligen inte tappa träningen. Finns de mycket gym osv i barcelona som i sverige. och är de isf billigt/dyrt med medlemskapen. jag har iaf tänkt dyka upp på något av era pass på stranden i framtiden!

  anton 2016-05-05 23:05:41
  Svara
  • Svar på antons kommentar.

   Tjena Anton!!

   Vad kul att höra. Du är välkommen att joina oss på Beach-HIITpassen. Jag återkommer med tips på dugliga/bra gym till en bra månadskostnad. =)

   kevin 2016-05-06 10:55:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!