Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

I’m coming HOME

kevin.oden

Idag reser jag till Stockholm och kanske inte rätt definition av ”hem” längre men jag skulle ändå vilja påstå att det alltid kommer förbli hem för mig. Jag behövde ett par dagar för att träffa vänner, familj och samarbetspartners och dessutom infinna mig på fitnessgalan till helgen. Jag har schemat fullspäckat redan från onsdag och min förhoppning är att jag också ska hinna med ett träningspass med min vän Gino som tävlar i Men’s Physique under helgen. Jag hoppas många utav er kommer förbi på mässan och tar er tiden att hälsa på mig. Ni kommer inte hitta där man vanligtvis hittat mig alla tidigare år utan jag kommer berätta i dagarna vart jag kommer infinna mig under mässan.

Jag ser otroligt mycket fram emot att träffa Frankie för jag har saknat honom så jäkla mycket. Vissa stunder saknar jag honom såpass att jag vill gå av. Önskar verkligen jag hade möjligheten att ha honom hos mig men med mitt schema går det inte. Jag ska iaf njuta av varje sekund jag får med honom.

Jag har hört och sett att det är riktigt fint väder som väntar hemma och det gör mig extra glad. Finns inget bättre än Sverige när det är sol och varmt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin, en fråga igen 😉

  Jag vill gå ner i vikt så
  Mina frågor är?

  Förutom träning och bra kost som jag redan har vad kan jag mer bidra med till min kropp? Alltså vilka kosttillskott? Jag var inne på gymgrossisten redo att investera massa pengar i min kropp men killen var så äckligt dryg o ville knappt hjälpa mig sen säger han” jag har tyvärr inte tid att hjälpa dig du får komma en annan dag” jag måste stänga butiken. Fast det var ett bra tag tills tiden var stängdas. Menhur som helst mina frågor är då:

  1: kreatin – som är det mest skonsammaste vilket märke dä?
  2: vilket protein pulver e d bästa för mig vid vilt minskning? OBS kravet e gluten och laktos fritt pga allergi.
  3: vilka kosttillskott rekommenderar du en tjej som vill gå ner i vilt typ 20kg ;)) på ett så skonsamt o hälsosamt sätt? PS tack för en underbar blogg❤️❤️❤️Kram

  Sara 2016-05-03 18:37:44
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!