KEVIN TRIGUERO

Vad brukar du göra när allt känns tungt?

Kevin ICANIWILL 6

Jag gillar att tänka och funderar väldigt ofta över olika situationer och vrider och vänder på saker. Det är säkert så att jag uppfattas som en väldigt lugn person för att jag inte behöver kläcka ur mig allt som pågår i min hjärna men inombords är det ett hav av tankar och idéer. Jag är en person som ständigt söker nya utmaningar och jag tröttnar på saker så snart jag känner att bemästrar dem och just den egenskapen har utvecklat mig otroligt mycket som människa men också hindrat mig många gånger från att verkligen lyckas med det jag gör. Idag är jag väl medveten om detta och jag känner att jag har en plan med allt jag gör och på det sättet kan jag fortfarande få utmana mig själv genom att göra många olika saker men där jag känner att jag driver åt ett och samma håll.

Hjärnan och kroppen är helt fantastisk för den är så duktig på att anpassa sig efter nya situationer och utvecklas som mest när det är som tuffast. Därför blir det så viktigt att man lär sig känna igen olika situationer och kan uppfatta när blåser både med- och motvind. Att trycka på gasen lite extra när allt känns tufft och jävligt, att lägga extra tid på dem där jobbiga träningspassen, gå upp lite tidigare för att köra sin pw eller göra den lilla extra ansträngningen för att ta med sig matlådor och äta extra bra. Allting vi gör har bär med sig med- & motgångar, stunder när det känns fantastisk och stunder när allt känns piss, och för att göra resa lång och hållbar måste man lära sig ta båda två.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Dricker vatten:) Vet inte varför men tror att det har något med att jag tycker att kroppen renar sig själv från tankar, känslor m.m. när jag dricker vatten. Speciellt om jag haft i ingefära och citron. Långa tysta promenader med min hund brukar få mig att se saker ur ett annat perspektiv.
  Första gången jag är inne på din blogg. Grymt bra. Kommer helt klart titta in igen. M

  Mirella 2016-05-16 11:51:47 http://livetmedhund.se
  Svara
  • Svar på Mirellas kommentar.

   Hej Mirella! Kul att du hittade hit och jättebra att höra vad som funkar för dig. Jag kan relatera till känslan av vatten med ingefära och citron dock använder jag det i liknande syfte fast varje morgon för att starta igång, rena kroppen och ge den bra energi för att fortsätta dagen. Promenader eller annan aktivitet där man får vara alldeles själv och fundera eller inte fundera alls är det bästa som finns. Tack för din kommentar och hopppas vi hörs fler gånger. kram

   kevin 2016-05-16 17:49:37
   Svara
 • Hej Kevin!
  Jag har följt din blogg sedan du startade och jag måste få säga WOW!
  Du inspirerar på så otroligt många plan.
  Du kan få en att bli grymt motiverad på gymmet samtidigt som du får en helt lugnt och så börjar man fundera över djupare ämnen.
  Du är en fantastisk förebild och jag hoppas att d vet detta 🙂

  Sandra Jönsson 2016-05-13 09:00:07 http://www.sandraj.se
  Svara
 • Hola Kevin,

  Lördag imorgon…..

  Är det dags för Beach HIIT BCN igen?
  VÄDRET I BARCELONA
  Hur är vädret nu i BCN?
  Har det stabiliserat sig i stadigt sommarväder med sol och värme hela dagarna, eller är maj en
  lite upp och ner månad vädermässigt med sol, moln, värme och no värme, kanske även regn?
  Vad har ni för temp. dag och natt?

  En sak jag gillade massor med att bo utomlands, var att under ”sommarsäsongen” behövde man aldrig fundera över vädret. Det var sol och blå himmel varje dag och varmt och skönt både dag och på kvällarna.
  Detta när jag bodde i Grekland.

  MINA UTLANDSJOBB
  Jobbade som guide i Österrike några somrar. Vacker miljö, fantastiska utflykter, gillade speciellt turen till Italien Bolzano och Vipiteno, och turen upp i Grossglockners höga alpområde med glaciärer och högt där uppe rejält med snö vid vägkanten även sommartid. Längre ner i dalarna var det sol och regn omväxlande.

  Men när jag vaknade en morgon den 10 augusti och det hade snöat i min by på 1100 meters höjd, då kände jag att nästa sommarsäsong ville jag ha ”riktig sommar” med sol och värme. Sökte då Grekland för den kommande sommaren. Arbetade på Teneriffa på vintern.
  Inom resebranschen, fick vi välja var vi ville jobba sommar- respektive vintersäsong och då ange 3 olika alternativa platser. Man kunde välja ”nya platser” eller återvända till platser man jobbat på tidigare.

  Inser nu i efterhand, att jag borde flyttat runt mer till olika platser. Det blev väldigt mycket Grekland och Teneriffa för min del då jag trivdes där. Men fick det tillfredsställt senare när jag varvade Grekland sommartid med kryssningsbåt jobb i Karibien och Sydamerika på vintrarna. Fantastisk combo. Än mer så när jag jobbade på utflyktsavdelningen ombord på båten. De vintrarna hade vi väldigt mycket Brasilien och Central o. Sydamerika i programmet plus en massa Karibiska öar.

  En del av mitt jobb bestod i att följa med på ALLA utflykter iland, utan att guida. Bara för att kolla att den lokala agenturen följde det utlovade programmet. Gissa om det var helt fantastiskt. Varje dag en annan hamn, olika länder. Vi åkte på Amazonfloden 1100 km in i Brasilien upp till Manaus. Båt på Orinocofloden i Venezuela med flygutflykt ner till Canaima indian camp och Angel Water Falls i södra Venezuela. Karnevalen i Rio, mitt jobb att åka med passagerarna för att se Karnevalsparaderna. Panamakanalen, Costa Rica, Columbia, Guatemala, Mexico (Cozumel och playa del Carmen).

  Och ännu mer omväxling när jag jobbade för ett tyskt flygbolag som supervisor för deras flygtrafik. Då skickades jag runt mellan olika länder, helat tiden utanför Europa. Arbetade några månader på varje flygplats, skickades sedan vidare till nästa land. Det blev Abu Dhabi dit jag återvände flera vintersäsonger, varvat med Dom. Republiken, Bangkok och Maldiverna. Alla helt fab platser att bo och jobba på. Loved every moment.

  Efter det jobbet, arbetade jag med internationella konferensgrupper för en reseagentur i Dubai. Kul lära känna den staden. Hade mycket samarbete med många av Dubais 5* hotell. Rätt så ofta var jag och mina kollegor inbjudna till show around på något av hotellen. Visades runt på hotellen och bjöds på en läcker lunch eller middag. Blev extra mycket kompis med ett par tjejer på Sales & Marketing avd. på några av hotellen. Blev en del gratis luncher på deras hotell, för att snacka jobb eller privatsnack. Kul och Gott. Och många hotellmåltider med ryska reseagenter för vilka jag bokade in hotellvisningar.

  Med mina konferensgrupper var jag med på deras Dinner Cruises och Desert Safari med 4X4 jeep drives upp och ner bland sanddynerna, följt av BBQ dinner med Belly Dancing show. Förutom att koordinera deras konferenser på hotellen.

  Var det en omväxlande och rolig tid – oh yeaah. You bet.
  Förvånad över att jag tycker det är vääldigt trist att bo i en mindre stad i Sverige?
  Efter de fantastiska år jag haft utomlands, är Sveriges klimat och livet här inget för mig.

  Längtar ut igen som du vet. Stanna några månader i taget på en plats. Det kommer att ske, senare. När timing is right.
  Gillar bäst att vara utanför Europa. Thailand, Maldiverna, Cuba står högt på listan.

  Tills jag kan resa ut igen, får jag peppa mig genom att tänka tillbaka på allt jag upplevt hittills.
  Kolla info på nätet om andra länder. Snacka resor med andra.

  Skall se om jag kan motivera mig att plugga lite språk på egen hand. Kan ju flera språk redan. Allra bäst lär man sig ju när man vistas i landet där det talas. Men det vore kul att lära mig lite japanska och mera thailändska. Lärde mig lite thailändska när jag bodde i Bangkok, men vill kunna mer, prata med folket.

  Como seria si tu escribas algun inlägg sobre lo que has hecho hasta ahora?
  Un poco mas detallado. Tal vez con algunas fotos de aquellas epocas.

  Una vez nombraste tu trabajo como model en California.
  Si quieres, cuenta mas de tus viajes que has hecho para proyectos como model.
  Y mas sobre tu vida en el mundo de deportes y entrenamiento.
  Todo lo que has hecho, los deportes diferentes que has probado etc.

  Abrazos

  Mia 2016-05-13 08:27:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!