Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Så lyckas du behålla formen och hälsan i den stressiga vardagen

image

Det är ingen hemlighet att när man gör något varje dag så blir man bättre och utvecklas. Det handlar om att skapa rutiner som man inkorporerar i vardagen och vilka känns helt naturliga. Rutiner som vi gör dag in och dag ut utan att det är jobbigt. Träning borde vara en sådan rutin som vi alla har i våran vardag, på ett eller annat sätt, utan att det blir en för stor kraftansträning. Jag tror det ofta blir ett stort projekt och jag har förståelse för att det är mycket annat som pågår i ens liv. Därför blir det ännu viktigare att hitta lösningar som funkar.

När vi tänker träning tänker vi ofast långdragna pass på gymet som kräver mycket tid men sanningen är att det vi behöver inte lägga all den tid på träning för att bibehålla god hälsa och en snygg
fysik. Ett tips är att hitta tisdffektiva träningsrutiner som man kan göra hemma likaväl som gymet och som inte tar en timme att genomföra. Något som jag ofta gör utöver min träning är att köra mage i samband med att jag kliver upp ur sängen på morgonen. Det är ett perfekt sätt för mig att vakna och komma igång med dagen och då har jag också fått maträningen gjort på 10 minuter.

2 övningar  – 4 Set 25 Rep.

Det går likabra att göra detta när som helst på dagen när det passar just en själv. Det viktiga är att göra saker till rutiner och få det att kännas som en självklar del i ens vardag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!