Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Varför stoppar man i sig sådant som skadar kroppen?

egen odling

Lång dag idag och trött. Jag drog på mig en förkylning i helgen som ännu inte släpps. Jag kurar med citron, ingefära, vetegräs och spirulina i mängder och hoppas på att det ska trycka tillbaks infektionen som jag har i kroppen. Det är väldigt sällan jag blir sjuk och dem gånger de senaste åren som jag blivit sjuk så har det varit i samband med att jag bryter mina sunda rutiner och har en kortare svacka med dålig mat. Jag märker verkligen vikten av en sund kosthållning och numera har jag svårt att motivera mat som inte gynnar min hälsa och utveckling.

Idag under lunchtid hade en kollega köpt sig en hamburgare på B.K och jag satt där med en vällagad kyckling file och grönsaker. Han tittade på mig och sa ”en sån hade du önskat va?”. Jag svarade med detsamma att jag har svårt att motivera mig själv att stoppa i mig sånt som skadar mig mer än vad det gynnar min kropp och hälsa. Dessutom, just nu, när min kropp är svag behöver den inte ytterliga saker som skapar infektioner i kroppen utan snarare näring för att bekämpa den befintliga.

Som ni kanske märker är det hela tiden medvetna val som jag gör för att värna om min framtid. Det är inte så himla komplicerat att göra det utan det räcker med att man tänker till en gång extra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson