Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Två bra tips att börja träningspasset med!

Idag vill jag dela med mig av två övningar som jag gör varje vecka i samband med mitt axelpass. Det är grundläggande övningar för att stärka axlar och skuldror och kanonbra för att få en ordentlig uppvärmning innan man går på ett hårt axelpass. Det går lika bra att köra dessa övningar innan ryggpasset.

DSC09312

Under hela övningen ska du sträva efter att ha sträcka armar. Först försök sjunka ned med bröstet så att skuldrorna går ihop och sedan sträva efter att skjuta ifrån armar och axlar så att skuldror glider isär och ryggraden drar upp mot taket. Gör det väldigt lugnt och kontrollerat 6-8 rep, 3 Set. 

DSC09247

Håll ett tightare grepp än axelbrett och sträva även i den här övningen att ha så raka armar som möjligt. Målet blir att koppla i skuldror och rygg så att kroppen hamnar i en sådan lodrätt position som möjligt för att därefter återgå till hägnande. Gör detta 3 Set och så många receptioner du orkar med. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!