KEVIN TRIGUERO

En underbar söndag

DSC00400

Det har varit en supertanker dag i Barcelona med blå himmel, strålande sol och mycket aktivitet på stranden. Den här söndagen har varit behövlig och efterlängtad från min sida. David har bott hos mig i snart två veckor och på tisdag reser han vidare till Milano. Vi tog den här söndagen till att fota och vara kreativa med det vi båda tycker är roligt. Det blev många bra bilder som jag säkert kommer kunna använda till modellboken och annat kul framöver. Dagen rundandes av på gymet med ett push & pull (bröst & rygg) pass och avslutningsvis mage och lite handstående.

Imorgon väntar ny vecka med nya spännande utmaningar och möjligheter. Jag hoppas ni haft en lika underbar söndag som jag och att ni inte glömt att gratulera er kära mor på morsdag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Min söndag(och lördag) var nästan lika spännande som din och din väns 😉 Jag fick båda två dagarna skruva ihop IKEA möbler 😉

    pawel macieszonek 2016-05-30 17:59:56 http://facebook.com/MacieszonekPawel
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!