KEVIN TRIGUERO

Vill du ha hjälp med din träning och kost?

BetterBodies

Jag vill flagga för att jag kommer ta in klienter som vill ha hjälp från mig online. Mitt ambition är att ni ska uppfylla era träningsmål och hitta en balans i er livsstil där träning och sund kost är en del utav. Om ni vill veta mer vad detta innebär så skicka iväg ett mail till [email protected] med rubriken ”online coachning”.

Kika nu in senaste BCN Beach-HIIT passet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Känns som du den senaste tiden ändrat din träningsrurin? Innan kändes det som du mestadels körde gymträning. Nu verkar det som du kör mycket högintensiv träning. Vad har fått dig att göra detta val? Är inte mycket konditionsträning negativt för dig ur muskelsynpunkt? Vad har du fått för resultat på din form av HIT, eller ingen skillnad?

    Victor 2016-05-31 07:34:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!