Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Glad 28 åring =)

DSC09900

Idag är det ingen vanlig fredag för mig för det är nämligen min födelsedag. Jag har hunnit bli 28 år och jag kan ju undra vart tiden tar vägen. Det känns som en klyscha att säga så men vissa känslor och minnen är fortfarande så starka. Min resa de senaste åren har varit otroligt givande och väldigt roliga. Jag träffat otroligt många olika människor och uppfyllt ett flertal drömmar. Det har funnits mycket glädje och skratt liksom sorg och tårar som format mig till den jag är idag. Jag är väldigt glad över vart jag befinner mig idag som 28 åring och är överlycklig över dem fina människor som finns i mitt liv. Det ligger så mycket spännande i framtiden och jag önskar jag kan fortsätta dela detta med alla er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Kevin, grattis i efterskott!
  Har en fråga: skulle du kunna ge tips på olika övningar som gör att man får bra rörlighet, blir smidig (vig) och stark. Jag har under hela mitt liv tränat mycket och har hyfsad kondition och är ganska stark. Tränar 5-6 pass i veckan, allt från gymm, löpning och fotboll. Mitt problem är dock att jag har mycket muskler, speciellt benmuskler, när jag springer får jag väldigt ont i vaderna (de blir otroligt stela) så jag måste alltid stanna och massera de för annars känns det som jag ska få kramp. Jag har ganska ”korta” muskler och är väldigt stel, det är mitt största problem…. Så rörlighetsövningar hade varit perfekt att köra nu under sommaren. Btw är 18 år och tjej. Kram
  En till fråga: hur klarar du av att äta så nyttigt? Under hela mitt liv har jag alltid tänkt på vad jag stoppat i mig men under det senaste året kan jag inte längre kontrollera vad jag äter. Jag försöker äta nyttigt, men min hjärna skriker efter onyttigheter. Har du nåt tips på hur man kan typ lura hjärnan, få den att tänka på nåt anat eller något?

  Maria 2016-06-05 17:51:56
  Svara
 • Åh, Varmt och stort grattis på födelsedagen,fina Kevin
  Önskar att du haft en härlig dag och alla andra dagar och trevlig helg! Kram Isabel

  Isabel 2016-06-03 21:12:43
  Svara
 • Grattis på födelsedagen! Som du sa tiden går verkligen fort, sa ta vara på allt och bara njut. Hoppas att få se dig och ditt team på stranden i Barcelona i augusti månad.

  Beiron 2016-06-03 10:01:17
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!