KEVIN TRIGUERO

Riktigt bra start på 28 !

13401073_10154849201408356_347894061_n

Tack för alla gratulationer! Min födelsedags blev bättre än vad jag hade kunnat hoppas på och den har mer eller mindre varat hela helgen.

I lördags hade grabbarna planerat en heldag för mig med som överraskning. Efter ett lyckat Beach-HIIT pass på förmiddagen gick vi och åt gemensam lunch på en utav mina favoritrestauranger, MakaMaka. Vi fick anslutning av några vänner och jag började ana att vi skulle göra något som skulle innebära att jag var tvungen att bada. Jag älskar vatten men jag klarar verkligen inte av när det är kallt och för mig är allt under 26-27 grader oacceptabelt och såhär års är det fortfarande långt ifrån dessa temperaturer i havet. Vi åkte iaf iväg ca 30 minuter från stan och kom fram till den olympiska bassängen som byggdes under OS 92 för roddtävlingarna. Den är 100 meter bred och 1000m lång. Vi ena änden finns en stor wakeboard park uppbyggd med en rektangulär slinga som tar en genom diverse rales och hopp. I anslutning till detta finns det restaurang, materialuthyrning, studsmatta, voleybollplan, fotbollsmål, etc. Det är ett riktigt coolt ställe om man gillar aktiviteter. Direkt när jag såg studsmattan blev jag som 12 igen. Om det är något jag alltid önskat mig under min barndom men aldrig haft tillgängligt så är den studsmatta. Volter och tricks är det roligast jag vet och på en studsmatta kan man experimentera med alla olika alternativ. Jag spenderade nog dem första 30 minuterna på den mattan innan det var dags att fokusera på wakeboard.

Wakeboard-åkningen gick bra förutom att jag hade svårt att ta en sväng vid ena änden på banan. När man åker på slinga istället för efter en båt blir det emellanåt väldigt häftiga ryck på linan och är man inte van och vet hur man ska hantera dessa så kan det bli lite väl häftigt ryck så att man dras med och ramlar. Temperaturen i vattnet var förvånansvärt varmt och inte alls något jag behövde oroa mig över. Det var riktigt kul och jag är så glad att jag fick detta som present. Vi stannade nog där i 2-3 timmar innan vi drog oss hemåt igen. Senare på kvällen åt vi middag på terassen hos mig och därefter blev det en sen utekväll med riktigt bra musik och sällskap.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Grattis i efterhand ….. Felicidades!

    Kul att du haft en ”dunderhelg” och blivit firad ordentligt.

    Abrazos

    Mia 2016-06-07 03:55:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!