Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

När en dörr stängs öppnas en annan

Kevin Reebok 4

Har just avslutat ännu ett kapitel och fortsätter en annan. Ibland krävs sidospår och omvägar för att kunna fortsätta framåt mot sin vision. Att tro på det man gör och hålla visionen levande genom att hela tiden sträva mot den är något som blivit allt tydligare för mig med åren. Jag tror det alltid funnits där men jag har inte riktigt kunna sätta ord och knyta ann känslor till min bana. Numera känner jag mig väldigt medveten om min väg även om den inte är förutsägbar. Det är som om jag känner riktningen men kan inte den exakta vägen utan går och går och lär mig allt eftersom. Jag finner stor spänning i det och ser fram emot varje dag.

Jag har en spännande visning framför mig inom kort. Igår blev det klart att jag ska gå visning under Barcelona Fashion Week. Det blir jättestort och det känns skitbra. Framförallt kommer spansk press och många inflytelserika modemänniskor finnas på plats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • BARCELONA FASHION WEEK CATWALK…..
  Nej men så GRYMT KUL, jättestort GRATTIS Kevin.
  Superroligt och helt rätt att dom engagerar dig för att gå visning på BCN Fashion Week.

  Jag tror och har ”alltid” trott på din enorma kapacitet och möjligheter som modell.
  Du har en speciell look och utstrålning som ligger helt rätt i tiden, combo med rätt attityd och character.
  Tror och hoppas att dessa visningar kommer att följas av en massa roliga jobb.

  En sak bara om jag får säga min personliga åsikt: Klipp INTE håret för kort, så som du gjorde sist du var i Sverige. Den klippningen drog tyvärr ner lite av din normalt supersnygga look.
  Så som du har håret på headern med vita skjortan och solglasögonen tycker jag personligen är totalt klädsamt på dig och gör dig massor av rättvisa.
  Tror du kanske har håret ungefär i den längden nu, kan inte se båda bilderna samtidigt för ögonblicket…..
  Detta om ditt Fashion Team inte säger att du MÅSTE ha en speciell style på håret, då gäller ju deras mandat.

  Hursom helst. Detta blir ju superkul för dig.
  Ser fram emot dina kommande rapporter när tajmingen är inne.
  Skall hålla koll på 080barcelonafashion week sajten för att läsa mer om kommande program etc. i Barcelona
  Fashion Week. Har redan förstått att den är BIG och drar till sig mycket intresse från omvärlden.
  Hur coolt är inte det.

  BRA JOBBAT KEVIN – TE LO MERECES

  Abrazos

  Mia 2016-06-11 19:41:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!