Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mot en veckas surf i Portugal

P7850115

Sitter på flygplatsen just nu och väntar på min avgång som ska ta mig till Faro, Portugal. Jag har sedan länge velat resa till Portugal men har aldrig kommit dit. Det känns som Spanien, om och om, prioriterats istället för att resa hela vägen till västkusten. Jag har hört väldigt mycket gott om Portugal och det ska bli intressant att se om det levererar.

Det blev en ganska spontan resa och väl på plats är tanken att jag ska öka min surfkunskaper. Jag har surfat ett par gånger tidigare, då i Marocko och Bali, men är fortfarande väldigt oerfaren. Känslan av frihet är obeskrivlig och jag önskar det hade funnits mer möjlighet till att surfa. När man bor i Sverige blir all friluftsaktiviteter kopplade till havet så himla komplicerat och många gånger också en dyr hobby. Nu när jag bor här i Spanien blir det allt mer lättillgängligt och då vill jag försöka äga mer tid till det. Barcelona är väl inte optimalt även fast man under vintertid kan surfa. Annars finns det bra ställen längst med norra kusten och såklart västkusten som tillhör Portugal.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • SURFING PORTUGAL….
  Lär ju vara bra surf i Portugal. Kul att du åker dit, kul för dig att få träna på surfing.
  Atlantkusten, vackra områden, fina byar och små städer, efter vad jag sett i TV på en del turistinfo dokumentärer.
  Också läst att maten skall vare supergod i Portugal, speciellt om man gillar fisk och skaldjur.

  Spännande att få läsa dina intryck och kanske få se några fina bilder därifrån.
  Har inte varit i Portugal, bara på Madeira. Ett dagsbesök med ”min” kryssningsbåt. Madeira hör ju till Portugal, men det räknar jag ej. En ö i Atlantico lever ju sitt eget liv och skiljer sig nog en del från fastlandet.

  Ha det så jätteskönt i Portugal.
  BUENAS VACACIONES

  Abrazos

  Mia 2016-06-11 19:52:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!