Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träning ger färdighet

P7850177P7850178DSCN1417DSCN1403DSCN1408DSCN1406

Idag har jag haft den bästa surfningen någonsin. Vi var på en en strand vid namn Arrifana som ligger på västkusten och det ligger riktigt ballt beläget nedan bergsklipporna. Lång, fin sandig strand relativt skyddat starka vindar.  Det var fina set vågor som kom en efter en och det var perfekt storlek för att det skulle kännas bra för mig. Jag har avancerat till en mindre bräda och det känns riktigt bra. Jag känner framförallt att jag ligger i bättre lägga för att paddla och det är något jag irriterat mig på med de större brädorna.

Min höger axel håller på att spöka en aning och det blir lätt ömt efter någon timme ute i vattnet. Det är en skada från när jag deltog på Gladiatorerna förra året och hade Hollsten hängandes på mig i klätterväggen. Tråkigt att man fortfarande behöver dras med sådana saker men jag försöker göra allt för rehabilitera min axel.

Dagarna är så jäkla underbara under dessa dagar. Varje dag innan vi åker packar jag väskan med matsäck och annan näring i form av kosttilskott från FAST, i princip det jag behöver för att orka med alla timmar ute i vattnet, och sen åker vi iväg med bilen dit vågappen talar om för oss att det är bra förhållande. Jäkligt simpelt och jäkligt nice!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hola Kevin,
  Eestas imagenes donde estas haciendo surfing me parecen superfab. Tal vez seria algo para que las pongas en tu sajt en el Modellist.
  Digamos, no son todos los modelos que saben hacer surfing. Asi que tu te distingues de muchos.
  Deje que la gente sepan quien eres y todas las cosas que sabes hacer a traves de las imagenes.
  Hay que dejarse uno lucir (shine) de vez en cuando, no te parece….

  Y más teniendo toda la razon por lucir.

  Abrazos

  Mia 2016-06-15 16:36:10
  Svara
 • VILKET FLYT DU HAR PÅ BRÄDAN…..
  Wow vilka bilder. Helt fenomenala!!!
  Ser urhäftigt ut.
  Vad duktig du är på att surfa….

  Måste kännas kul för dig som redan innan är en superatlet med multi experience, att få tid att träna
  på och förbättra dina kunskaper när det gäller surfing.

  Abrazos

  Mia 2016-06-15 01:30:57
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Läste dina tidigare kommentarer men har inte hunnit svara. Jag uppskattar dina reflektioner och de får mig att bli glad.

   Jag håller på att lära mig väldigt mycket och det går verkligen framåt. Det är en kanon fritidsaktivitet och det känns lite tråkigt att det inte finns mer lättillgänglig. Men o andra sidan så kan man inte ha allt. =)

   kram påre!

   kevin 2016-06-15 12:48:01
   Svara
 • Härligt det ser ut ? Tänkte höra om du har någon mailadress jag skulle kunna kontakta dig på? Undrar lite om träning och kost.

  Malin 2016-06-14 21:36:46
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!