KEVIN TRIGUERO

Barcelonas bästa träningsupplevelse

Hemma igen efter en krånglig hemresa igår kväll pga flygstrul. Jag hade planerat på att komma i säng tidigt då Beach-HIIT passet väntade nästa morgon men ibland blir inte saker som man planerat. Det känns jäkligt skönt att vara hemma och tillbaks till rutiner. Semestern har varit helt underbar och jag hoppas kunna göra något liknande snart igen men just nu vill jag fokusera på sådant som är viktigt.

Det blev ett axelpass idag på gymet trots att jag har känningar i höger axel efter allt paddlande på surfbrädan. Jag har en stark tro på att rätt typ av aktivering hjälper mer än absolut återhämtning. För övrigt känner jag mig riktigt nöjd med upplägget på mina senaste axelpass. Jag vet inte hur jag ska beskriva mitt upplägg utan att visa men mina rörelsemönster än så öppna och sammanvävda. Det känns som allt synkas till en perfekt rörelse som gynnar muskeltillväxt och vilken stärker hela axelpartiet. Jag får helt enkelt ta några bilder på gymet under nästa vecka för att visa er.

Till sist vill jag uppmana er att fortsätta höra av er om ni kommer till Barcelona och vara med på våra Beach-HIIT pass. Än så länge har alla som deltagit bara lämnat med stort leende och supernöjda för att de deltog. Skriv till oss på Facebook – BCN Beach-HIIT

Tack till vår samarbetspartner HE-Fitness – Träningsbutiken för Dig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!