Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Varje dag är viktig

Det blev inte så många som vågade trotsa åskmolnen i lördags men vi var ändå på plats och pushade dem som hade modet. För mig är träning heligt och det finns inte mycket som skulle kunna rubba det från mitt dagliga schema. För att uppnå riktiga resultat måste man upprätthålla träning och god näringsintag under lång tid. Det finns inga genvägar som leder ens drömfysik.

HIIT även på gymet imorse bestående av rodd och frivändningar. Andra cirkeln alternerade jag mellan bänk, mountain climbers, slalomhopp över steppbräda och breda liggande drag för övre rygg och baksida axlar i smithen. Avsluta med 4 rundor splitthopp och mage. Detta tar inte mer än en timme att genomföra och det är grymt effektiv träningsform för att hålla sig stark, uthållig, frisk och i god fysisk form.

Försök hålla träningen okomplicerat och hitta ett flow som funkar för dig. Börja med det du klarar av och allt eftersom puscha dig efter egen förmåga. Dem dagarna det känns tung så häng inte läpp över det för vi har alla sämre dagar, in på gymet och gör ditt bästa med dem förutsättningar som ger för dagen. Varje litet steg framåt räknas oavsett om det är stort eller litet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gud alltså, vilka grymt motiverande ord Kevin. Idag ville jag slippa att gå till gymmet men nu när jag läst det här så skiter jag i alla ursäkter som jag i mitt huvud försökte hitta på och går ditt och gör min bästa. Tack, du är BÄST! <3

    pawel macieszonek 2016-06-22 11:10:28 http://facebook.com/MacieszonekPawel
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!