Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Riktigt bra övning för axlarna

P7850319P7850317

Jag skrev häromdagen om min axel rutin och jag vill idag visa er en sammansatt övning som jag tycker är väldigt bra. Det börjar med drag mot hakan med stång och fortsätter med Cuban rotation som stärker rotatorkuffen. Det är en grym sammansättning som jag känner utvecklar mina axlar otroligt mycket samtidigt som det stärker mina axlar för att klara påfrestningen som träningen utgör.  Jag kör väldigt kontrollerat 6 set, 12 repetitioner. Mitt tips är att man börjar med med en lättare vikt så att man inte skadar sig.

P7850325P7850329

Man kan behöva att dela upp övningen då man saknar styrka i rotationen. Det gör absolut ingenting, kör alla receptioner drag mot hakan och supersetta det med rotationer med mindre vikt. Man ska vara extra noga med placeringen på skuldror medan man roterar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,

  Ellinor har pratat väldigt mycket om att hon har gått vidare. Du har inte skrivit något om hur du mår nu.

  Har du dejtat något sen ni gjorde slut? Eller har du träffat något ny? Hur ser du på att träffa någon ny, känner du att du vill vara singel nu ett tag? Det skulle vara kul att få höra lite mer om det, hur du har gått vidare och hur din vardag ser ut nu.
  Tack för en jättebra blogg!

  Kram Maria

  Maria 2016-06-27 11:17:41
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria !

   Tack för din kommentar och jag hoppas jag har kunnat ge dig svar på dina frågor.

   kram
   kevin

   kevin 2016-06-29 19:46:43
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!