KEVIN TRIGUERO

Glad midsommar

P7850362 P7850365 P7850376 P7850387

Blir ett kortare inlägg idag för det är ju trots allt midsommar. Här i Barcelona är det också festdagar men till skillnad från oss firar dem en helgdag som kallas Sant Joan. Utan att ha för mycket kunskap om denna helgdag så handlar den desto mer om kristendomen än vår älskade midsommar. Detta firades hela kvällen igår med fyrverkerier och fest på stranden utan dess like. Mer eller mindre alla som bor i Barcelona rörde sig ned mot strandområdet och hade med sig filtar, dricka, mat, musik, raketer och smällare och delade en festlig kväll med vänner och bekanta. Själv var jag förbi en stund och kikade men gjorde inget stort av det då jag väljer att fira midsommar enligt svensk tradition.

Idag har jag tränat och sedan varit på takterassen hos en vän till mig som har pool på taket. Det har blivit kokhett här i Barcelona och uppe på terassen fläktar det åtminstone lite och dessutom kommer det väl till pass med ett dopp eller två trots att det fortfarande är lite kyligt i vattnet. Om någon timme  ska jag och några vänner till Ciutadella parken där alla svenskar samlas ikväll för att fira midsommar tillsammans och dansa runt midsommarstången. Jag hoppas ni har en fantastisk dag men massa skratt och kärlek!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!