Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hur det har gått efter min separation med Ellinor

13528446_1731405310432675_950892711144643325_o

Fick några frågor från en läsare och jag måste erkänna att det har tagit lite tid för mig att tänka igenom hur jag ska vara på detta. Senast jag skrev något kring detta behövde jag få bukt med vissa känslor och tankar och jag känner att det inte hörde till på min blogg. Jag förstår att många av er undrar över hur jag gått vidare och hur jag känner i dagsläget.

Hej, 

Ellinor har pratat väldigt mycket om att hon har gått vidare. Du har inte skrivit något om hur du mår nu.

Har du dejtat något sen ni gjorde slut? Eller har du träffat något ny? Hur ser du på att träffa någon ny, känner du att du vill vara singel nu ett tag? Det skulle vara kul att få höra lite mer om det, hur du har gått vidare och hur din vardag ser ut nu.
Tack för en jättebra blogg!

Kram Maria

Till skillnad från Ellinor som är otroligt öppen med sina tankar och känslor på sin blogg väljer jag att hålla större delen utav mitt privat liv bortom bloggen. För mig är det viktigare att förmedla tankar kring träning, livsstil och hälsa och förhoppnings vara en bidragande faktor till ni kommer in eller fortsätter på positiva livsstilsvanor som ger ett långt och hälsosamt liv.

Separationen har varit jobbig och jag har behövt tid att tackla det på egen hand och jag känner mig lyckligt lottad som har vänner nära till hands som stöttat mig trots att jag varit långt bort från Sveriges gränser. Jag tror på att tiden läker alla sår och så är också fallet. Min magkänsla har varit bra redan från start men jag behövt ta itu med mina känslor. Jag är en person som inte kan finna mig i situationer där det inte finns någon glädje och tillslut hamnade vi där. Jag är glad för hennes skull att hon hittat glädjen igen och att hon mår bra.

Själv är jag på en väldigt bra plats just nu och ser fram emot mycket den närmsta tiden. Det finns familj och vänner omkring mig som ger mig positiv energi och som får mig att känna mig lycklig. Jag är övertygad om att kärleken finns runt hörnet men det är ingen stress, som sagt, jag är på en bra plats i mitt liv och känner ingen stress över att slänga mig in i något som jag inte känner 200% för.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fint skrivet och skönt att du har gått vidare men i en lugnare takt ön Ellinor som bara kastade sig in i något bytt. Om jag har förstått saken rätt så var det det som ditt lilla frustrerande tidigare inlägg handlade om? Men hade du tänkt att det skulle bli nu längre fram? Alltså att du älskade henne fortfarande och att du bara ville ha en förändring men i slutänden att det skulle leda er tillbaka? Är du helt över henne nu? Eller skulle du fortfarande kunna tänka dig att va med henne om hon ville det? Hur gjorde du annars för att få vidare? Sånt kan ju va så himla svårt. Och känner du me facit i handen att du ångrar ditt beslut eftesom att det ledde tlll något annat än att det blev ni igen? Har ni någon kontakt idag? Ni kändes faktiskt väldigt olika som personer (dock väldigt fina tillsammans) var det det som fick dig att lämna och hur länge hade du haft såna tankar? Tänkte på det att ni tatuerade er bara dagar innan. Kom du på att ni inte funkade ihop efter det? Du är världens vackraste kille och en stor förebild! Kram Emelie PS. Grattis till den nya tjejen. Kan du inte berätta lite om hur ni träffades och om er relation idag (som är på avstånd) vad jag har förstått

  Emelie 2016-09-06 23:47:22
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie!

   Tack för dina fina ord och kommentar. Jag har faktiskt försökt svara dig två gånger och varje gång har det slutat med att jag raderar allt jag skrivit. Jag tror anledningen till det är för att jag gått vidare och vill blicka framåt istället för bakåt. Det var mellan mig och Ellinor är en del av det förflutna och det får gärna förbli så. Jag lärde mig otroligt mycket av min tid tillsammans med henne och hon är en väldigt underbar tjej men vår framtid är INTE menad för varandra.

   Jag mår jättebra i min relation med Lina och jag är övertygad om att ödet satte mig genom en situation så att jag verkligen skulle förstå och uppskatta värdet av den andra. Jag är överlycklig över att ha träffat Lina till den grad att jag får nypa mig själv i armen varje dag för och checka om det är sant. Hon är magisk och min framtid är hos henne.

   kram på dig !

   kevin 2016-09-19 23:04:41
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!