KEVIN TRIGUERO

Behåll formen under semestern

ripped

Jag vet att semestertider är speciella och man kommer lätt ifrån ordinarie rutiner. Känslan av frihet och att äntligen få njuta av allt det som man i vanliga fall inte brukar är ofrånkomlig. Personligen kan jag relatera till känslan fast jag ändå inte följer den. För visst kan jag unna mig godare saker under semestern och njuta lite mer av den goda maten som erbjuds på olika restauranger men jag ser mig ändå dras till att göra medvetna val. För mig är prio ett näringsrikt alternativ och därefter smakupplevelse, det behöver nödvändigtvis inte innebära att jag inte kan unna nå gott men jag känner att min kropp är värd mat som ger den positiv energi.

I Sverige hör det inte vanligheten att vi äter vit fisk allt för ofta, iaf inte hemma hos mig så på semestern utomlands brukar jag hålla mig till fisk och skaldjur så gott det går. Vit fisk på grillen är bland det bästa jag vet och tillsammans med stekta grönsaker är det ren njutning. Dessutom är det ett grymt alternativ för att hålla formen under hela semestern och till och med bli hårdare allt eftersom semestern går.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!