Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Med- och Motgång – Hur hanterar man det?

DSCN1495

Idag är en sådan dag då jag behöver vara för mig själv och styra med saker som behöver ordnas upp. Jag kan vakna upp ibland och känna mig helt ställd mot väggen och det enda jag kan tänka på är hur jag ska göra för att ta mig framåt. Det är en lustig känsla som återkommer med jämna mellanrum och som sätter sig som en klump i magen. Just nu blickar jag endast framåt och vill konkretisera det som komma skall. Jag antar att den känslan driver min utveckling men får mig också att känna oro och stress. Jag antar att det är just detta som får en att känna sig levande, med- och motgång och fighten däremellan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,

  Coolt att du fick göra catwalk på BCN Fashion week.

  När jag surfade runt på nätet på en del fashion personalities från Middle East hamnade jag även på en insta
  om en brasiliansk modell. Noterade att han liksom andra internationella modeller jobbar runtom i världen.
  Coolt att jobba på justa platser, great locations.

  INTERNATIONAL MALE MODEL:
  LUCAS ALVES brasiliansk modell som jobbar runt om i världen
  https://www.instagram.com/lucasalvesofficial/
  https://www.facebook.com/lucasalvesofficial/

  MALE MODELLING
  https://fashionablymale.net/

  Mia 2016-07-07 08:48:32
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!