KEVIN TRIGUERO

Svettiga dagar i Barcelona

P7860073P7860076

Jag har varit i full gång med att inreda lägenheten senaste vecka och äntligen har jag skaffat lite växter till terassen. Bland annat har jag fått hit en väldigt efterlängtad palm och citronträd samt lite annat skoj. Det har verkligen blivit supermysigt och äntligen känns det som ett hem.

Barcelona är just nu kokhett, nästan till grad där pallar med värmen. Det är särskilt kvällarna när man ska sova som är värst. Det görs en del renovering på min fasad för tillfället och det har resultatet i att jag inte ar någon AC för stunden. Jag bor väldigt högt upp och får in friskt vind från havet men det tyckts inte hjälpa i den här värmen. Jag minns föra året vid den här tiden då det också var lika varmt och det höll sig i nästan hela månaden ut.

Sedan i helgen har jag haft ett par ätardagar och jag har verkligen unnat mig gott. Min mage känner helt klart av den tunga maten och jag känner att jag måste tillbaks till min ordinarie kost. Det märks väldigt tydligt vad som händer med kroppen när jag för en gång skull äter orent. Jag känner tung, uppblåst, blir lätt tröttare än vanligt, blir lättare grinig och jag känner hur min kropp inte fungerar lika smooth som den brukar.Jag fattar verkligen inte varför jag vilja behandla min kropp på detta vis varje dag, året om och inte någon annan för den delen heller.

Träning på schemat snart och idag har jag tänkt frivändningar (power clean) och ca 3km löpning i splittar. Jag behöver svettas ut all skit från kroppen och få en ny och fräsch start.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hola Kevin + Kevins konstnärskompis

  Fina växter, det blir mysigt.
  Grym tavla som är på ”g”, din kompis är ju superduktig på att måla tavlor. Härliga färger.

  Kanske borde hon måla några tavlor och sälja randsom nere vid strandpromenaden….?

  Apropå värmen – går det att sova på altanen nu när inte a/c funkar. flytta ut sängen typ.
  Eller finns det ”inbrottsrisk” från någonstans, eller kanske myggor som sticks?

  I Grekland brukade locals flytta ut sina sängar på balkongerna och sova där när det var för varmt inomhus
  på sommaren. Vet inte om dom gör det fortfarande.

  Lucky you anyway som bor i ett varmt klimat, även om det stundtals kan kännas väääldigt varmt.

  Tänk då på Dubai som har 38-48 grader maj t.o.m. september och 28-32 på natten.
  Attans varmt i Dubai på sommaren, havet är som en balja med varmvatten… blött, men svalkar inte ett dyft.

  Men det är rätt skönt ändå, trots den extrema värmen.
  Hellre varmt än kallt säger jag.

  Abrazos

  Mia 2016-07-07 17:00:25
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej på dig !

   Ja hon är jätteduktig. Tavlorna hänger numera på väggen och blev riktigt fina! Får ta ett par bilder och visa hur allting har blivit.

   Visst är terassen ett alternativ dagar som denna när värmen verkligen är påtaglig. Igår kväll sov mina grannar på vardera sida om min lägenhet på sina terasser. Jag sov ute här om dagen och det var supermysigt och också väldigt skönt. Det enda är att man vaknar väldigt tidigt av solstrålarna som ligger och värmer på en.
   Nee inga mygg som gillar mig (tack gode gud). Jg har inte fått ett enda bett medan mina vänner har ett par stycken. Dem verkar inte gilla min blodgrupp så lucky me =P

   Kram!

   kevin 2016-07-09 00:28:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!