Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Bokat plåtning för Escales Paris

FacadeNice VisualPag01

Ännu en rolig nyhet som jag fick bekräftat igår kväll. Jag ska plåta för Escales Paris måndag och  onsdag nästa vecka. Förfrågan kom redan i torsdags kväll och på fredag bekräftade dem att de ville ha med mig tillsammans med en tjej. Jag ser verkligen fram emot den här plåtningen för jag tror att den kommer bli grym. Den påminner mig mycket om en utav utmaningarna jag gick igenom under Top Model Sverige där vi skulle fota för Pelle P. Det var en utmaningen som jag ändå tyckte gick hyfsat bra trots dåliga förutsättningar men som blev min sista fotografering i programmet. Revansch nästa vecka med andra ord.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kevin,
  Jag fortsätter att tro att du kan nå väldigt långt inom den modellbranschen.
  Att du har precis lika stora möjligheter, om inte större, än många av de stora internationellt efterfrågade modellerna.
  Tror dessutom du har en look, ansikte och kropp, som kommer att hålla sig på topp under rätt så många år.
  Killars utseende påverkas nog inte av ålder på samma sätt som tjejmodeller är t.ex.
  Tvärtom, kan bli snyggare och intressantare ju mer det mognar (killars look alltså…)

  Det gäller ”bara” att rätt personer upptäcker dig i rätt ögonblick antar jag.
  The moment makes the chance.
  Hoppas att BCN Fashion week jobbet var en bra dörröppnare, och att Paris jobbet skall öppna ännu fler och framför allt större dörrar. Kan tänka mig att modellagenturerna i framför allt Paris och Milano nog håller rätt bra koll på vad som sker i båda dessa städer.

  Du gjorde en catwalk i Sverige där har jag för mig, hade du typ ”höstkläder” på dig, i alla fall en lång halsduk, tror den var i blå nyanser, med något lätt mönster på har jag för mig, som var otroligt snygg på dig. Du kan ha haft kostym och denna långa halsduk på fotona. Har även för mig att du gjorde grymt snygga foton uppklädd i kostym för en svensk kund,
  vill minnas att du fotade skor eller några handsydda boots för samma kund. Minns ej vad den kunden hette, en svensk hemsida med lite mer upmarket kläder.

  Lägg gärna upp lite foton från dessa jobb på din insta och lägg gärna upp fler sådana bilder på Modellist agenturen om du inte redan har gjort det. Snygga foton från tidigare jobb i olika klädstilar och som gör dig MAX rättvisa, kan ju även det vara en dörröppnare och sälja in dig för nya jobb och kunder.

  Minns även en bild du visat, bör ha varit från samma fotosession som headerbilden, vit skjorta och ett par mönstrade shorts, har för mig att du var sååå snygg på den bilden. Lägg gärna upp även den igen på insta och på modellist.

  Jag har ju inget alls med modebranschen att göra, men lägger ändå gärna märke till om det är ett speciellt snyggt foto med en specific snygg look och styling. Kanske pga av mitt estetiska intresse som gör att jag fångas av snygga foton, snygg styling, vacker inredning (golvet på din altan, megasnyggt!!!), vackra naturmiljöer osv.
  Ja, det mesta som är estetiskt vackert fångar min blick.

  Finns det fler modellsajter online (någon i Frankrike kanske?), där du kan lägga upp bilder och info, utöver den du är reggad på nu (Modellist?)

  ÖNSKAR DIG SUPERLYCKA TILL MED DIN KARRIÄR INOM MODELLBRANSCHEN
  you got the look, you got IT, you got the attitude
  JUST YOU GO FOR IT MAN
  en dag kommer du att erövra världen……
  (and when I say it, it might happen…. you never know…..)

  Sedan och som jag nämnt tidigare, så tror jag att du någon gång om några år, när du erövrat den internationella
  modellvärlden, även skulle kunna göra dig ett namn inom internationell film som filmskådespelare.
  Fråga mig inte varför jag tror det, bara my inner feeling och intuition.
  Hollywood is waiting later on…..

  Creo en ti y en tu capacidad en muchas aereas (områden) y en el mundo entero

  Abrazos y suerte siempre

  Mia 2016-07-09 12:05:24
  Svara
 • Hola Kevin,

  Såå fab med ännu ett kul uppdrag.
  Bra jobbat!

  Hoppas och tror att det kommer mera……
  Du har en snygg look och stil och förstås en fab kropp och snyggt ansikte.
  Du gör bra foton.

  Återigen tycker jag till om ditt hår. Inte alltför kort, gärna aningen längre utan att för den skull vara långt hår.
  Något i stil med frillan på foto med vit skjorta och solglasögon som här på headern.

  (alltför kort hår som du hade efter sista klippningen i Sverige, tycker jag tar bort din KEVIN look och attityd, gör att du
  bleknar och försvinner lite, ger mer stelhet och mindre rörlighet till looken. Håret känns inte som om det och du lever, när det är ALLTFÖR kortklippt, även om du förstås alltid är snygg, men mindre snygg med jättekort hår….)

  Tycker du ser så otroligt cool och chic ut på headerfotot. Möjligen 1-2 cm kortare hår än headerfotot, men den frisyren är totally FAB. Det ger dig mer attityd på något vis, mer liv, personlighet. Mer rock och samtidigt mer chic. Urban chic.
  Lite av international jetsetter, the World is my home and I got the style, look and attitude.
  I´m on the move, I own the World, I AM THE WORLD.

  Headerfotot utstrålar samtidigt:
  ”THIS IS ME – KEVIN LOOK, COOL, CHIC AND UNIQUE”

  MEN som sagt, marknaden och dina kunder styr. Kanske de har vissa synpunkter/önskemål som du måste följa.

  Abrazos

  Mia 2016-07-09 11:34:21
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!