Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Barcelonas bästa Beach-träning

Händelserik dag idag med plåtning inplanerad fram till sen eftermiddag och sedan åker jag till Malaga på kvällen. Det blir en andra och avslutande plåtningen för Escales Paris och idag tillsammans med en annan modell. Vi fotar vinterkollektionen och det innebär tjocktröjor, varma byxor, jackor, halsduk och till och med mössa. Ni förstår att allt detta sker i 35 graders värme och det är sjukt jobbigt. Det är enkelt att föreställa sig att livet som modell är glamoröst men man ställs ständigt inför utmanande situationer men det är trots allt väldigt roligt.

Kika in videon från förra helgens Beach-HIIT pass. Det var väldigt varmt trots att passet börjar tidigt på lördagsmorgonen och det resulterade med ett svalkande dopp i havet direkt efter. Jag märker att vi får allt större efterfrågan om fler pass och framförallt nybörjarklasser. Det många som är nyfikna och som vill komma och träna med oss men som känner att det är alldeles för hög nivå. Personligen menar jag på att vårt koncept är uppbyggt så att alla ska klara att genomföra och utmana sig själva under träningspasset men jag förstår också känslan som vissa upplever. Det blir helt klart något att tänka på till hösten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind