KEVIN TRIGUERO

Jag träffar någon som är helt magisk

P7860314 P7860310

På väg ut till mitt sista träningspass här i Marbella innan jag återvänder till Barcelona ikväll och sedan vidare till Menorca imorgon bitti. Det har verkligen varit ett par underbara dagar med allt som jag känner en grym semester ska bestå av.

Det är väl dags att dela med mig av att jag börjat dejta en tjej seriöst och min magkänsla känns helt rätt. Hon är obeskrivligt vacker, grym på alla sätt och vis och vi synkar förvånansvärt bra. Jag vågade inte tro på att någon skulle få mig att känna såhär just nu men hon har verkligen lyckats svepa mattan under fötterna på mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,

  Te felicito.
  Såå glad för din skull (och även för din flickväns skull).

  Lo he notado ultimamente de las fotos en tu blog y en insta, que hay una chica a tu lado.
  Como ahora has contado sobre la chica, ya no hay por que ”esconderse”.
  Espero que la presentas aqui en el blog .

  Aparte de parece ser muy guapa, tambien parece ser una chica que comparte tus intereses por
  una vida deportiva y sana, tus valores, tu manera de pensar y vivir.
  En todo, sin conocerla, parece ser una chica ideal para ti.

  MUCHA FELICIDAD DESEO A LOS DOS
  Abrazos

  Mia 2016-07-19 09:59:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!