Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Utmana dig själv med detta träningspass

crossfit menorca crossfit menorca crossfit menorca

När vi kom till gymet igår förmiddag var det låst fast det stod på schemat att det var Open Box. Man får alltid räkna med att saker här i Spanien inte alltid stämmer överens med det som står på informationen. Jag lyckades i vilket fall få tag på ägaren som kom några minuter senare och gjorde oss sällskap. Vi körde igenom ett riktigt bra pass i värmen så att svetten rann som aldrig förr. Ett välrundat, tufft och utmanande träningspass som passar perfekt under semestern när man vill ge kroppen en ordentlig omgång.

Uppvärmning
Dynamisk stretch

Cirkel 1 – 4 Set
15st Power Clean (djupa)
15st Kettlebellsvingar
15st Boxjumps

Cirkel 2 – 3 Set
10st pullups (strikta)
20st splithopp
20 st pushpress

Cirkel 3 – 3 Set
15st wall ball
20 meter sprint med motstånd
30sek statisk handstående mot vägg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det här att du tränar barfota – har sett det på flera bilder? Varför gör du det?
  Och grattis till kärleken!

  Ellen 2016-07-25 08:06:15
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hej Ellen och tack ! =)

   Just nu gör jag det för att jag glömde mina skor på ett gym här om veckan och jag har inte velat skaffa nya. som du kanske märkt tidigare tränar jag alltid i tåskor (fivefingers) vilket är detsamma som att träna barfota. Anledningen till att ja gör det är för att det är mer naturligt för kroppen och det hjälper mig att få starkare fotleder och vader samt att det skonar mina knän, höfter och rygg från framtida skador.

   kram !!

   kevin 2016-07-25 10:27:34
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!