KEVIN TRIGUERO

Utveckling och välmående i fokus

P7870470P7870476P7870475P7870474P7870478

Det är fortfarande supervärme som råder i Barcelona och det lär nog hålla i sig fram till slutet på september som jag förstår det. Numera underlättar det dock då jag kan svalka mig ute på terrassen med min nya utedusch. Det är en riktigt skön känsla att duscha utomhus och njuta av den fina utsikten.

Jag har dragit åt kosten igen då jag har lite plåtningar och lite annat inbokat som kräver att min fysik är på rätt plats. Det blir ca 300 gram grillad torskrygg med grönsaker och en halv avokade till två måltider om dagen och det kompletterar jag med ytterligare två mål där ena består av ca 200 gram kalkon, 30 gram nötter och en frukt och den sista består av ca 8-10 äggvitor, bär och 30 gram nötter. Jag är inne nu på andra dagen med tanke på att jag varit på semester och det känns jäkligt skönt i kroppen och sinnet med ren näring. Jag känner mig direkt mer full av energi och mycket sundare i kroppen.

Idag körde jag bara ett pass under dagen och då körde jag styrka, push & pull. Började med att supersetta bänk och rodd-drag med stång och efter 3 stigande set gick jag över till 3 drop set. Jag drog på ordentligt på bänken och jobbade mer med tidsintervaller på rodden. Det var riktigt skönt att få ta ordentligt och jag hade sjukt skön pump efter passet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hola Kevin

  Kul att ha fått se lite bilder från er härliga semester.
  Gillar speciellt dessa udda sightseeing ställen ni letat upp, klipporna och grottorna i Portugal, sjöarna i Sydspanien och den fina serveringen vid klippväggen
  och den härliga stranden ni hittade på Menorca.

  Din terrass i BCN är verkligen superfin. Wow. Skulle ge loadzzz för att ha ett boende i ett varmt land med en sådan terrass forever.
  Helst på någon tropisk plats, utanför Europa. Drömmen…..

  Kul läsa att du har fler plåtningar och annat inbokat.

  Hacen bien en contractar te como modelo, ya que haces tanto superbuenas fotos, como un catwalk fenomenal.

  Aparte de tener un look formidable.

  Abrazos a los dos
  (a ver cuando nos cuenta un poco sobre tu ”novia”, es muy guapa y parece ser superbuena persona. Hacen una pareja super chachi)

  Mia 2016-07-29 12:05:00
  Svara
 • Spännande att få ta del av ditt kostupplägg! Och ska bli kul att följa din träning i appen framöver. Ska själv oxå dieta några veckor efter semestern som varit. Har några frågor, hur äter du dina äggvitor haha? Kokar du dem och skippar sedan gulan? Hur ofta äter du, tränar du på tom mage? Hur mycket cardio kör du? Brukar du äta dina fettkällor efter träning, har hört att det försämrar återhämtningen i musklerna o att man främst behöver protein o kolhydrater efter träning?!

  Tack för en härlig blogg!!!

  Lovisa 2016-07-29 11:32:55
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa!! Jätte tacksam för din kommentar och jag hoppas du känner att du fått svar på dina frågor. Om inte så skriv igen så löser jag det. Kram

   kevin 2016-07-31 15:51:58
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!