Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hur mår du egentligen?

Det känns så otroligt utvecklande att jobba med så duktiga och drivna personer omkring mig och varje dag är en lärdom. Vi tränar för det är naturligt och för att det en del i att vara mänsklig. Vi behöver röra på oss för att känna oss fullständiga och äta rätt när näring för att ge kroppen dem rätta förutsättningar för kunna utföra sig arbete på bästa sätt. Vi behöver inte ifrågasätta den sanningen utan ifrågasätta vår egen motivation till att genomföra det kroppen behöver av oss.

Ge dig själv chansen att inspireras och träna med oss på tisdagar kl 19 och lördagar kl 10 på playa Icaria, Barcelona.

BCN Beach-HIIT 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Kevin! Har följt ditt bloggande ett tag nu och ville tacka för en bra hemsida med varierande innehåll, från träning och kost till resor och mode!!! Har en förfrågan, skulle du vilja skriva lite mer om hudvård, ansiktsvård och rekommendera några produkter kanske? Tack på förhand!

  Erik 2016-08-02 18:19:07
  Svara
  • Svar på Eriks kommentar.

   Tjena Erik!! Jag hoppas mitt senaste inlägg hjälper din en aning. Uppskattar din kommentar!

   kevin 2016-08-05 13:16:34
   Svara
  • Svar på Eriks kommentar.

   Tjena Erik! Tack för din kommentar och det gläder mig att höra att du känner att bloggen känns givande.

   Vad gäller hudvård har jag ett flertal gånger försökt dela med mig av tankar och idéer men varje gång känner jag mig inte kunnig nog för att grundligt berätta varför vissa saker funkar och andra inte. Jag använder ett varumärke som jag tycker väldigt mycket och som funkar väldigt bra för mig och jag kan nog be dem själva berätta mer om deras produkter. Ska se vad jag kan göra =)

   Ciao!

   kevin 2016-08-02 19:40:35
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!