Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Vilken färg är du?

Kevin metromodeThone by swedenThone by SwedenP7870750

Tack vare ett samarbete med Thone by Sweden kan jag numera glänsa omkring på Barcelonas gator i mina slip-on skor. Jag gillar enkelheten och lekfullheten i dessa perfekta sommarskor. Inspiration till designen kommer från Miami’s färglada modekultur och vi vet alla som varit där att det är pallet färger som regerar på South Beach. Mina är blå, dels för att jag tycker blått passat mig men också för att det bringar ett lugn hos mig själv och min omgivning.

Vilken färg väljer du?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • MOVING ON IN SNYGGA COMFO SHOES
    Coola skor. Riktigt snygga och dom ser extremt sköna ut.

    Mia 2016-08-07 01:34:27
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!