Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hon är Guld

kevin metromode

Det har gått drygt två veckor sedan vi våra vägar skildes åt på Menorca och nu är hon bredvid mig igen. Dagarna går alldeles för långsamt när hon är iväg och alldeles för snabbt när hon är med mig. Jag intalar mig själv om att det är livets gång och att det är menat att det ska vara på det här viset. Det finns en plan för allt och jag är övertygad om att man måste spela med de kort som givits. Jag är i vilket fall otroligt glad att hon är vid min sida just nu och jag njuter av varje sekund.

kevin metromode

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fin skrivet Kevin. Otroligt fina är ni och jag önskar er all lycka!

  Pawel 2016-08-11 17:01:47 https://m.facebook.com/PawelMacieszonek
  Svara
 • Alltid fint att läsa från en mans perspektiv; det händer inte så ofta! Fint. <3

  Linda 2016-08-11 10:04:48
  Svara
 • FELICIDAD
  Fina ni är!
  Härligt läsa om din lycka……
  Du är värd allt gott här i världen

  Mia 2016-08-11 05:31:18
  Svara
 • El cubano romántico ??

  Gino v 2016-08-10 20:19:09
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!