Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Barcelonas finaste strand

P7870777P7870781Kevin barcelona

Just kommit hem från en heldag som bestått av sol, bad, paddleboarding, filmning och god mat.

Vi åkte i förmiddags till Bogatell vilken är den finaste av alla de stränder som finns inne i Barcelona stad. Det flesta turister håller sig borta vid Barceloneta/Port Olympic medan en mindre klick turister och många inhemska invånare brukar hålla till vid den här stranden. Här finns inte lika mycket folk, det är betydligt färre strandsäljare, stranden är mer vitsandig och renare och restaurangerna serverar mat och dricka ute på stranden.

Under eftermiddag har Lina och jag hjälpt en vän plåta korta reklamfilmer till hans restaurang. Vi filmades längst Barcelonetas vackra gränder och också ute på paddleboards ute i vattnet. Jag lyckade också ta några vågor på vägen in till stranden vilket var skitkul.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin! Tack för en super bra blogg! Jag ska med min familj på träningsläger till Barcelona på höstlovet (v44). Det är först o främst vår son Billy, 11 år, som ska till Camp Nou på fotbollsläger. Resten av familjen tränar på egen hand ( jogging, styrketräning, yoga, powerwalks mm) Min fråga till dig är tips på bra frukost/lunch/fika- ställen?
  kram

  katarina 2016-08-13 13:40:08
  Svara
  • Svar på katarinas kommentar.

   Hej Katarina!

   Vad kul för sonen din att få åka på läger här i Barcelona och även Camp Nou. Det blir inte mycket större än så =)

   Självklart kan jag ge dig det. Jag skriver ihop ett inlägg med bra tips och jag hoppas även ni hittar tiden att delta på ett utav våra strandträningspass. =)

   kram / kevin

   kevin 2016-08-15 08:31:03
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!