Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mer om mina kosttillskott

P7870830P7870848P7870845P7870853P7870855

Först kändes det som julafton när postgubben knackade på min dörr för leverera tre flak Celcius. Här finns ingen sådan typ av dricka direkt i burk att köpa och därför blir det ännu roligare när den levereras hem till mig. Jag tycker att det är perfekt att dricka kallt på väg till träningen för att få igång träningskänslan.

Det blev benträning för oss mig, Lina och Alex idag men jag till skillnad från dem skippar all form av styrka och fokuserar på att få blod till benmusklerna genom hög intensiv träning. Jag har helt andra mål med min muskelutveckling på benen och därför har jag lagt upp min träning på ett sätt som går ifrån traditionell styrketräning.

Under passet dricker jag BCAA och tillsammans med den har jag Glutamin från FAST Sverige. Det finns forskning som visar på att glutamin hjälper med återhämtningen och muskeltillväxten men detta är fortfarande väldigt omdiskuterat.

Direkt efter jag avslutat mitt träningspass dricker jag min proteinshake, Whey +, och räknar därefter med att jag har ungefär en timme innan jag ska äta min kommande måltid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin!

  Kul att kika in på din blogg, tycker den är väldigt underhållande och inspirerande! Tänkte höra med dig ifall det går att beställa de proteinpulver du använder från Fast? Hittar nämligen ingen info om det på deras hemsida.

  Filip 2016-08-15 20:14:56
  Svara
  • Svar på Filips kommentar.

   Tjena Filip !

   Tack! Det gläder mig verkligen att höra det. =)

   FAST arbetar för tillfället enbart via återförsäljare och tanken är att det kommer finnas tillgängligt runt om hela Sverige inom en snar framtid. Som med allt så tar det lite tid ibland. Jag vet inte var du bor men du kan kika här om det finns någon återförsäljare nära dig. http://fastsverige.se/aterforsaljare/

   kevin 2016-08-17 08:23:16
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!