KEVIN TRIGUERO

Häng med mig på gymet varje dag!

P7860400 P7850996

Borta bra men men hemma bäst brukar det oftast låta och jag är beredd om att hålla med om det. Det har varit lång dag och lång vecka, faktiskt den första veckan som jag till hundra procent är tillbaks till rutin. Den här sommaren har varit lång och fantastisk på många sätt och jag har bara massa positivt att med mig framåt. Nu vill jag dock återgå till att skapa och utvecklas, borra ned huvudet och köra fram tills nästa uppehåll.

Jag lägger ned mycket tid och arbete just nu på mina träningspass på Fitner så att ni som följer min träningspass framöver kan få den bästa träningen någonsin. Jag lägger mycket tid och möda på att lära och bygga upp min kunskapsbank vilken jag ständigt implementerar i in egen träning och att nu ha möjligheten att dela mig av detta till er är helt fantastisk. Det blir helt enkelt som att följa med mig till gymet varje dag och haka på mina träningspass.

För att klargöra för er så finns det möjligheten att följa mina träningspass dagligen i er mobil. Det innebär att när jag avslutat min egen träning får ni en push notice i er mobil med vad jag tränat, vilka övningar, hur många set, hur många repetition, tekniska förtydliganden, vilken vikt/intensitet, hur länge jag vilat och för att toppa det hela finns det också korta klipp där jag visar varje övning. Jag kommer inför varje pass göra korta klipp för att motivera och inspirera er inför det träningspass som ni ska genomföra. Allt detta får du tillgång till för endast 9,99 dollar / månaden (drygt 90kr / månad). Jag tycker inte det är mycket att fundera över om du söker coaching / träningsinspiration i vardagen. Vi pratat om 4 veckors välgenomtänkt träningsplanering för 90kr. Gå in på länken nedan och anmäl dig nu och låt oss utvecklas tillsammans.

http://www.fitner.co/kevin/

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!