Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Varför är ni grabbar så fega?

kevin metromode

Det är sak jag går och funderar över och jag känner att det är lika bra att ställan frågan. Jag har skrivit på den här bloggen ett bra tag och jag följer min statistik noggrant och ser hur många killar respektive tjejer som läser mina inlägg. Fast det är en majoritet killar så får jag oftast frågor och kommentarer från er tjejer. Jag tycker det är grymt att ni tjejer vågar träda fram och dela med er av era åsikter och även ställa frågor men jag undrar varför grabbarna är så återhållsamma? Jag vet att ni också har åsikter och frågor som jag kan besvara. Frågorna kommer ändå fram till mig fast via andra vägar. Så jag vill verkligen veta!

Jag skriver för att jag vill interagera med alla som läser. Jag vill att ni kommenterar när ni inte håller med om något eller när ni tycker något är bra och vill veta mer om. Ställ frågan och det är något du undrar över så kommer jag göra mitt bästa för att besvara den.

Kom igen nu grabbar, kliv fram!!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!