KEVIN TRIGUERO

Nästa stopp, Stockholm.

kevin metromode

Sitter just nu på flygplatsen i Munchen och längtar ihjäl mig efter henne. Det ska bli jäkligt kul att komma till Stockholm igen för jag har faktiskt inte varit hemma sedan Fitnessgalan i våras. Jag har massa vänner som jag ser fram emot att träffa, viktiga möten inplanerade och ett riktigt häftigt event att se fram emot. Det kommer bli en händelserik veckan med mycket roligt. Det enda jag har lite ångest över är vädret men jag väljer att se det som något positivt för det påminner mig ännu en gång om varför jag flyttade och vad är jag kämpar för dagligen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hola Kevin,
  Una pregunta privada, si se puede…
  Tu amiga donde vive, en BCN o en Suecia?
  Lo estoy preguntando, ya que solo aparece en tus fotos del blog y insta de vez en Cuando.
  Tal vez vive en BCN, pero ambos han elegido de no contar sobre ella.

  O es que vive en Suecia y por eso no figura muy a menudo en el blog.
  Contesta si lo deseas, si prefieres no contestar, lo respecto.

  De toda forma, me alegro que hayas conocido una chica que parece ser ideal para ti.

  Mucha suerte y felicidad deseo a los dos

  Abrazos

  Mia 2016-08-22 10:41:23
  Svara
 • Det ska bli fint så du behöver inte oroa dig om vädret! (Y)
  Trevligt att titta på bilden och se er så lyckliga 🙂

  Pawel 2016-08-21 20:58:43 https://www.facebook.com/PawelMacieszonek/
  Svara
 • Bor ”hon” i Sverige? Kan du inte berätta lite mer om din kärlek? ?

  Anna 2016-08-21 16:03:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!