Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Upplevde Stockholm på ett helt nytt sätt imorse

Tro det eller ej så började min morgon med ett eller snarare två dopp i havet och det var helt ofrivilligt, jag lovar. Jag hade bestämt träffa en vän 08 på morgonen som skulle ta med mig ut på vattnet och lära mig paddla på en surf-ski.

Lite visste jag om detta sen tidigare men jag tänkte att jag är ändå så pass van med olika träningsmoment att detta skulle inte bli någon större konstighet. Jag hade så fel! Det tog inte mer än ett par paddeltag innan jag hade vält och fick min första kylchock. Jag badar knappt i Barcelona och nu låg jag där i 20 gradig vatten och tjocka mörka moln över mig.

Jag tog mig upp på ”kanoten” igen och började hitta rytmen och känslan för det allt bättre. Vi tog längst med Söder Mälarstrand och runt Hornstull mot Liljeholmskajen och sedan in på Riddarholmen. Det var inte förens slutet av vår paddling som jag fick feeling och ville pröva vingarna som jag plumsade i vattnet ännu en gång.

Att paddla surf-ski var inte alldeles enkelt. Det krävts en stark bål, bra balans och stark rygg och axlar. När man blivit bra på detta tror jag även benen får jobba en hel del. Just nu känner jag mig trött i kroppen och det är framförallt min rygg som känns mest trött. Det var en väldigt härlig känsla att vara ute på vattnet så pass tidigt och uppleva Stockholm på det viset så jag vill varmt rekommendera er att testa någon gång. För att inte skrämma iväg någon så vill jag också nämna att jag fick börja på en mellan avancerad kanot vilket gjorde den mer instabil. Det finns enklare varianter där man kan känna sig mer bekväm och säker på.

Tack Michael som lärde mig något nytt idag ! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Bra iaf att det gick bra och du inte hade drunknat! (Y) 🙂
  Kom förbi Nynäshamn nån eftermiddag/kväll tillsammans med din flickvän så tar vi min och min frus båt och åker en runda i Nynäshamns skärgård. Lovar att ni inte hamnar i vattnet 😉

  Pawel 2016-08-23 18:35:38 https://www.facebook.com/PawelMacieszonek/
  Svara
 • Hola Kevin,
  Ser härligt ut. Kan tänka mig hur najs det måste vara att se Stockholm från en kanot.
  Men om man riskerar att hamna i ett kylslaget svenskt ”vatten”, hav, sjö osv. hmmm? det får mig nog att backa. Just haaaaaating warm vatten i pool och hav.

  Kul att det fortfarande finns sporter och aktiviteter som du inte har prövat på.
  Med tanke på allt du gör inom träning, så får man en känsla av att du har testat ALLA tänkbara
  sporter som världen har uppfunnit.

  Mia 2016-08-22 23:03:26
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!