KEVIN TRIGUERO

En oförglömlig upplevelse

DIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEP7880111DIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEP7880191DIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODEDIESEL BAD KEVIN METROMODE

I dagarna lanserades nya doften DIESEL BAD och detta skulle firas på ett riktigt bad-ass vis. Jag och några andra profiler blev inbjudna att vara med på vad som skulle bli en helt oförglömlig eftermiddag.

Vi började tidig eftermiddag med att mötas upp på Sturegatan där vi fick BAD overaller som skulle på. Därifrån åkte vi med ett motorcykelgäng längst med Valhallavägen, genom Gärdet och sedan längst med Strandvägen där nästa aktivitet väntade på oss. Jag som kör mc hade hoppats på att vi skulle ut på bana och velat känna på högre hastigheter men den här gången fick jag nöja med mig en karavan genom Östermalm på en KTM 1200. Inte alls illa det heller men nästa aktivitet skulle bli riktigt ball.

Vid bryggan stod en riktigt fet stridsbåt och ribbåt och väntade på oss. Vi dela på oss och jag valde att börja med stridsbåten. Det var helt rätt val tycker jag idag. Det var nog det ballaste i båtväg jag någonsin upplevt. Det var sådan jäkla kraft i den här båten och när den tog skarpa svängar kände man hur den sjönk ned i vattnet och hur kraften drog en kraftigt åt sidorna. Föraren var inte sen med att dra på gasen så fort han kunde och vi hade jäkligt kul på båten. Resan slutade på någon ö bortom Waxholm där en helikopter skulle ha stått och väntat på oss.

Det var strikt flygförbud över Stockholm igår då USA’s vice president var på besök och det gjorde att det blev massa krångel med vår helikopter. Tur nog fick den trots all lyfta och vi möte upp den på en ö ute i skärgården. Vi åkte i olika turer och jag valde att åka på den sista i förhoppning om att vi skulle flygas in till stan. Min önskan blev sann och från den här ön ute i skärgården flög vi över Lidingö, längst med Nacka, Sickla, Hammarby Sjöstad och intill Slussen för att landa strax utanför gröna lund. Jag har flugit helikopter tidigare men det spelade ingen roll för det är en riktigt ball upplevelse. Dessutom känner jag att få uppleva Stockholm på det sättet är  unikt.

Hela den här magiska eftermiddagen avslutades med grill, musik och skönt häng med gänget som var med. Den fanns allt man kunde önska för en lyckad BBQ och burgarna var gudomligt goda.

Jag sitter här än idag medan jag skriver detta inlägg och känner mig lyckligt lottad som fick ta del av en eftermiddag som denna. Den var riktigt jäkla BAD!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej,

  Förlåt att jag kladdar på din blogg. Men jag måste bara få skriva av mig.

  Diesel var för mig under många år mitt favoritmärke. Jag hade tiotals modeller i olika tvättar. Var medlem på största jeans-forumet som handlade om Diesel. Jag kan nämna 50 washcodes för modeller och färg utan problem.

  Inget ont om er personligen men jag ser 4 grabbar som för mig inte andas Diesel. Jag vet om att detta bara är promoting men för någon som genuint vill prata om företaget Diesel och ikoniska tvättar så blir man självklart lite ledsen att man inte får möjligheten att ta del av något sånt här.

  Jag gläds åt dina framgångar både som offentlig träningsprofil men även privat. Självklart ska du inte tacka nej till ett erbjudande av denna klass. Egentligen finns det ingen mening med att jag skriver detta för betydelsen är ändå noll för världen.

  Det handlar inte om att du ska uppskatta hur ”lyckligt lottad” du är för alla som läser din blogg vet redan om att du gör det och kanske också är den största anledningen till varför många löser just din blogg.

  Jag var bara tvungen att ventilera lite. Kommer tyvärr inte på något fint att avsluta med men du får representera oss som inte får dessa chanser.

  Kram

  Christopher 2016-08-27 22:34:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!