KEVIN TRIGUERO

Kärlek bortom allt annat

kevin metromode 14159193_10154295928575351_1742718243_n

Jag hade en riktigt bra vistelse i Sverige under föregående veckan. Jag lyckades verkligen tajma det superfina vädret helt rätt och det lämnar alltid lite mersmak. Framförallt var det bästa med hela veckan att spendera den med Lina och ha kvällarna och helgen tillsammans. Att ha träffat någon jag tycker så otroligt mycket om och som bor så långt bort från mig känns riktigt trist. Jag saknar henne hela tiden och sedan vi träffades växer sig den känslan allt större. Jag intalar mig själv om att det funkar att vara ifrån varandra men mitt hjärta säger nå helt annat. Det enda jag önskar just nu är få dela min vardag med henne och ha henne i min närhet.

En annan jag saknar otroligt mycket är min prins, Frankie. Han var med mig från fredag till söndag och vi hade det jäkligt mysigt ihop. Han var med när jag och Lina sprang intervaller vid Observatorielunden, vi var ute på promenader, följde med när vi åt brunch, åkte båt längst djurgårdskanalen och var väldens bästa polare på kvällarna medan vi kollade på film. Han är verkligen speciell.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fint med kärlek och fint att du uttrycker den i bloggen. Är helt övertygad om att ni löser det där. Vet hur det är med distans och att längta men vill man så fixar det sig. Kram

  Linda 2016-08-31 19:37:57
  Svara
 • ENAMORADOS……
  Härligt att ni funnit kärleken tillsammans du och Lina.
  Hoppas att hon kan flytta till dig i Barcelona.
  Om det inte är så att hon är uppbunden av studier som måste slutföras i Sverige.

  Jobb i Barcelona löser sig nog. Det finns ju flera företag där som anställer svensk personal om hon inte har något annat.
  Då arbetar man ju mot den svenska eller skandinaviska marknaden (typ kundtjänst per telefon), och behöver inte kunna spanska
  antar jag. Detta om hon inte har något specifikt annat yrke som hon kan arbeta inom, men då behöver hon nog kunna språket.
  Finns det kanske jobbannonser på websajten för svenskar i Barcelona?

  Hoppas Lina börjar ta lektioner i spanska, om hon inte redan talar spanska.
  Spanska är nästan lättare än de flesta andra språk tycker jag.

  På biblioteken i Sverige brukar man även kunna låna hem kurser med böcker och DVD, bara att lyssna, följa lektionerna i boken och säga efter det man
  hör. Att lyssna, repetera orden/meningarna och läsa dem samtidigt är ett bra sätt att lära sig språk. Repetera och repetera. Sedan sitter det.
  Det funkar jättebra. Då blir man ju inte uppbunden av kurser osv.
  Flyttar Lina ner till BCN snart, kanske hon kan gå på kurs där.

  Arbetsförmedlingens sajt i Sverige visar även lediga jobb i utlandet, där kanske även jobb i Barcelona dyker upp.

  Annars kan man ju alltid googla på t.ex.:
  JOBBA I BARCELONA, ARBETE I BARCELONA, LEDIGA JOBB BARCELONA osv.

  Kanske hon kan arbeta inom hotellbranschen, reception, Relaciones Publicas etc. eller jobba på Barcelonas flygplats med check in osv.

  Eftersom du bor i BCN Kevin, kanske du har lite koll på jobb för svenskar i BCN..

  Ja, gissar att ni båda har en ”plan” ……….

  LYCKA TILL

  Mia 2016-08-31 03:01:53
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hallå där =D

   Tack för alla underbara tips!

   Vi har funderat över detta en hel del och jag känner att vi har en plan att förhålla oss till. Som du säger finns det möjligheter här i Barcelona men det kräver också en viss anpassning i livsstil. Vi får se vart framtiden tar oss men en sak är jag säker på och det är att det är med henne vid min sida. =)

   Kram på dig!

   kevin 2016-08-31 13:37:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!