Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

KILLPROBLEM: Gör detta för att hålla hyn ren och fräsch

EXFOLIERA (SKRUBBA HUDEN) VARJE VECKA

Neal’s Yard Remedies kevin.1Neal’s Yard Remedies kevin 2Neal’s Yard Remedies kevin 3Neal’s Yard Remedies kevin 4Neal’s Yard Remedies kevin 5Neal’s Yard Remedies kevin 6

Exfoliera huden med en mild skrubb en gång i veckan för att avlägsna döda hudceller och stimulera produktionen av nya. Har du väldigt känslig hud är det bättre att skrubba endast varannan vecka. Efter exfolieringen framträder en mjukare fräsch hud med mera lyster som enklare tar emot fukt och näring från ansiktsoljor, serum, ögonkrämer, ansiktsmasker och ansiktskrämer. Välj en skrubb av bra kvalitet som inte kräver ett ’hårt skrubbande’ eftersom detta kan göra mer skada än nytta.

HUR?

Använd skrubben på fuktig hud genom att blanda en liten ’klick’ med varmt vatten i handflatan varefter du masserar lätt ansiktet i cirkulära rörelser (var försiktig med det känsliga området kring ögonen). Skölj av med varmt vatten och klappa torrt med en handduk.
Om du har känslig hud kan du göra exfolieringen mildare genom att först massera in en ansiktsolja i huden vilket gör skrubben mera skonsam t.ex Neal’s Yard Remedies Frankincense Facial oil.

Väldigt många skrubbar som säljs innehåller mikroplaster vilka inte bryts ned i våra avloppssystem och istället hamnar i våra vattensystem och förorenar dem. Mikroplaster i Östersjön är idag ett väldigt stort problem och detta kan man påverka positivt genom att använda skrubbar som innehåller skrubbande ingredienser från naturen som havre, krossade frön, ris eller lera.

Ett exempel på en effektiv, bra, ekologisk skrubb utan mikroplaster är Neal’s Yard Remedies: NYR MEN Revitalising Face Scrub. Denna innehåller krossade riskorn (för skrubbeffekten), renande grön lera, antioxidantrikt grönt kaffe samt sheasmör som återfuktar på djupet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson