KEVIN TRIGUERO

KILLPROBLEM: Gör detta för att hålla hyn ren och fräsch

EXFOLIERA (SKRUBBA HUDEN) VARJE VECKA

Neal’s Yard Remedies kevin.1Neal’s Yard Remedies kevin 2Neal’s Yard Remedies kevin 3Neal’s Yard Remedies kevin 4Neal’s Yard Remedies kevin 5Neal’s Yard Remedies kevin 6

Exfoliera huden med en mild skrubb en gång i veckan för att avlägsna döda hudceller och stimulera produktionen av nya. Har du väldigt känslig hud är det bättre att skrubba endast varannan vecka. Efter exfolieringen framträder en mjukare fräsch hud med mera lyster som enklare tar emot fukt och näring från ansiktsoljor, serum, ögonkrämer, ansiktsmasker och ansiktskrämer. Välj en skrubb av bra kvalitet som inte kräver ett ’hårt skrubbande’ eftersom detta kan göra mer skada än nytta.

HUR?

Använd skrubben på fuktig hud genom att blanda en liten ’klick’ med varmt vatten i handflatan varefter du masserar lätt ansiktet i cirkulära rörelser (var försiktig med det känsliga området kring ögonen). Skölj av med varmt vatten och klappa torrt med en handduk.
Om du har känslig hud kan du göra exfolieringen mildare genom att först massera in en ansiktsolja i huden vilket gör skrubben mera skonsam t.ex Neal’s Yard Remedies Frankincense Facial oil.

Väldigt många skrubbar som säljs innehåller mikroplaster vilka inte bryts ned i våra avloppssystem och istället hamnar i våra vattensystem och förorenar dem. Mikroplaster i Östersjön är idag ett väldigt stort problem och detta kan man påverka positivt genom att använda skrubbar som innehåller skrubbande ingredienser från naturen som havre, krossade frön, ris eller lera.

Ett exempel på en effektiv, bra, ekologisk skrubb utan mikroplaster är Neal’s Yard Remedies: NYR MEN Revitalising Face Scrub. Denna innehåller krossade riskorn (för skrubbeffekten), renande grön lera, antioxidantrikt grönt kaffe samt sheasmör som återfuktar på djupet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!