Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

KILLPROBLEM: 10% RABATT PÅ BÄSTA ANSIKTSVÅRD

GG7A08752

För många består ansiktsvården av en stark löddrande rengöring som snabbt och effektivt avlägsna orenheter och oljor från huden. Efteråt känner man hur huden stramar och känns torr vilket ofta åtgärdas med en rätt fet ansiktskräm. Vad som händer då är att huden blivit för yttorr och tilltäppt och har inte möjlighet att ta in fuktighetskrämen. Jag har tidigare skrivit om liknelsen mellan att avlägsna utspilld vätska med en torr eller fuktig Wettex trasa, använder man en torr trasa så drar den inte åt sig vätska lika effektivt som om man använder en fuktig. Samma gäller för huden, för att den effektivt skall kunna ta emot fukt bör den vara fuktig!

Så, för att fuktigheteskrämen ska funka ultimat effekt så behöver man använda en mild rengöring + ansiktsvatten (ansiktsvattnet balanserar PH värdet i huden och återfuktar vilket gör att ansiktskrämen lättare går in i huden) innan fuktighetskrämen.

Vad fuktightskrämen gör är att den låser in fukten och näringen från ansikstvattnet, serumet och ansiktsolja. Fuktighetskrämen fortsätter återfuktandet av huden och skyddar huden mot föroreningar, vind och kyla. Om du vill hålla dig till en superenkel hudvårdsrutin rekommenderar jag mild rengöring + ansiktsvatten + ansiktskräm. Välj en ansiktskräm som innehåller mycket näringsrika oljor och antioxidanter som Neal’s Yard Remedies Rejuvenating moisturiser. Jag rekommenderar även den milda rengöringen Purifying Face Wash och Rejuvenating Frankincense Toner från samma serie.

Förutom bra ansiktsvårdsprodukter finns det andra faktorer som påverkar din huds hälsa.

Kost: Vad du äter påverkar i väldigt hög grad din hud. Genom att käka mat som är rik på antioxidanter, vitaminer, mineraler och omega 3-6-9 (bär, grönsaker, avocado, nötter) får huden en hälsosam lyster samtidigt som det stärker ditt immunsystem.

Vatten: För att hålla huden återfuktad och fräsch behöver du dricka mycket vatten, ett bra mått att förhålla sig till minst 2 liter vatten om dagen. Ett bra tips är att smaksätta vattnet med citroner, lime, gurka, bär eller annat naturligt för att det skall smaka bättre och även på detta sätt få i sig ytterligare antioxidanter och vitaminer.

En aktiv livsstil: inkludera träning i din dagliga rutin! Kan man växla mellan gym och träningspass utomhus så är det bra för att ta vara på D-vitaminet som solen tillför.

Sömn: Se till att du sover tillräckligt och att din sömnkvalitet är bra! Det är ofta väldigt underskattat hur viktigt sömnen är för hudens hälsa, huden jobbar som intensivast mellan 21 på kvällen och 3 på morgonen för att producera nya hudceller.

Klicka HÄR för att komma till butik

ANVÄND KODEN ”KEVIN” VID KÖP FÖR ATT FÅ 10% PÅ ALLT DU HANDLAR PLUS FRAKTFRITT.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!