KEVIN TRIGUERO

Muskelmassa på en helt annan nivå

P7880851 P7880862 P7880864 P7880883 P7880887 P7880891 P7880893 P7880905 P7880908 P7880910

Gårdagen var en stor dag för Arnold Classic som för första gången hålls i Barcelona. Förutom det självklara, att det var lördag, så var det också dags för dem stora grabbarna att inte den stora scenen och slåss om den prestigefyllda Arnold Classic titeln och drygt 100k dollar i vinstpott.

Det här tävlingen äger alltså rum en vecka efter Mr.Oympia och det innebär att det flesta stora namnen inom sporten infinner sig även på denna tävling. Dessutom är såklart Arnold i sig en legend inom kroppsbyggning och även gjort sig känd inom andra områden vilket gör tävlingen och titeln lika känd. Det var endast 2-3 stycken tävlanden som saknades, bland dem Mr.Olympia Phil Heat och den mest berömda utav dem alla Kai Greene. Det känns skit tråkigt att de inte närvarade men det fanns ändå många andra som fascinerar publiken.

Vi lyckades få riktigt bra platser och när det fram mot slutet blev posedown så var det många utav dem tävlanden som sprang ut bland publiken och vi fick en mer nära upplevelse bland dessa grabbar. Det är svårt att beskriva storleken på deras muskelmassa och det känns som vissa utav dem gått förbi det som anses mänskligt. Jag tycker personligen att det är sjukt fascinerande och samtidigt overkligt på något sätt. Det är inte snyggt i mina ögon men jag kan inte heller hålla mig från att säga det är jäkligt ballt. Det är ballt att de lyckats utveckla sin fysik till en sådan nivå där muskler inte verkar rimliga längre. Det är lätt att döma deras arbete men man ska inte glömma att dem här männen är grymma atleter som viger sina liv åt träning på en alldeles egen nivå. Deras shower slutar inte förvåna och man tappar hakan när man ser deras rörlighet med tanke på deras muskel massa.

Det var en spektakulär och rolig tävling igår som lämnar mig med mycket inspiration att ta med in i gymet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tycker också det är fascinerande, men definitivt inte snyggt. För mig handlar träning om att hålla kroppen funktionell och de muskler man bygger ska byggas för att kroppen ska må bättre, bli starkare, snabbare etc. Det känns som att man med den muskelmassa de har snarare begränsar sin kropp i vardagslivet.

    Linda 2016-09-26 07:25:56
    Svara
    • Svar på Lindas kommentar.

      Hej Linda,

      Jag hör dig och det du beskriver är för mig hälsa. Man får komma ihåg att detta är en sport och liksom alla andra idrotter gäller det att ta sin specifika gren till dess yttersta spets. Dessa män tävlar om vara den mest muskulösa människan på jorden och det bär med sig att man blir begränsad på på andra områden.

      Ha en fin helg!

      kevin 2016-09-30 22:39:34
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!