KEVIN TRIGUERO

SVAR på alla era frågor

Vad glad jag blir över alla era frågor!

@Maria Kan du inte berätta hur du och Lina träffades första gången och hur ni kom att bli ett par?

Jag träffade Lina första gången för drygt ett år sedan när jag var på Ibiza med många andra träningsprofiler i samband med smyglanseringen av Fitner. Vid det tillfället befann vi oss båda i relation med andra och vi hann inte mer än att växla några ord med varandra. Jag minns att jag tyckte hon såg väldigt bra ut och att hon verkade vara en reko tjej med fötterna på jorden. Vid ett tillfälle under resan kände jag att hon var värd en komplimang för sin beundransvärda fysik vilket hon fick av mig.

Sent i våras befann jag mig i Stockholm på Fitness festivalen och det första jag möttes av när jag kom ner från läktaren var Lina med sitt vackra leende och tindrande ögon. Jag kände direkt hur någonting klickade till inombords och sen den stunden kan jag inte hålla ögongen borta från henne.

Efter den helgen i Stockholm höll vi kontakten nästan dagligen och jag fick mer eller mindre tjata för att hon skulle komma och besöka mig i Barcelona. Hon var mitt uppe i sin examensuppsats och hade lite svårt att komma iväg just då men för mig kändes som om hon försökte ducka hela situationen. Efter mycket tjat, jag vill tillägga att jag var nära på att ge upp, så bokade hon er resa till Barcelona. Det skulle ske runt midsommar och jag var sjukt förväntansfull och nervös.

Under sommaren har vi har vi kunnat vara mycket med varandra och vi har rest en hel del runt om i Spanien. Allt som jag gör med Lina känns så himla enkelt och naturligt. Våran livsstil är väldigt snarlik och det känns som vi omedvetet hjälper varandra i vardagen genom det. Ibland finns känslan av att det går väldigt fort fram men det har heller aldrig känts så rätt.

P7860431

@Mia Ska du och Lina flytta ihop? I Sverige eller Spanien i så fall – eller någon helt annanstans?

Vi har haft öppen dialog kring hur vi vill göra framöver och båda är beredda att ta steget för att vardagen ska funka någonstans med varandra. Det som känts mindre klart är vart vi känner blir bäst i dagsläget med tanke på vänner, familj, jobbmöjligheter och osv. Det vi vet helt säkert är att vi vill ha en vardag med varandra så snart som möjligt och ett beslut måste fattas inom kort.

P7860867

@Johanna Hur visste du att du var kär i henne?

Jag kan inte sluta se på henne och le med beundran över det jag ser. Jag känner mig så bekväm och avslappnad i hennes närhet. Jag känner mig trygg omkring henne för hon vet så väl vem hon är som person och vad hon värderar. Hon förenklar min vardag genom att hon ser mig för den jag är, mina intressen, min passion, min vision, mina utmaningar och förstår hur jag känner. Det är lätt att föra ett samtal med henne och hon utvecklar mina tankar. Jag hittar inspiration hos henne och hon motiverar mig att utvecklas. Jag saknar henne hela tiden och den enda jag kan se en framtid är henne. Jag är helt enkelt väldigt kär i den här tjejen.

14285664_10154329219450351_815832848_o

 @Willian Va du lika intresserad av att äta en bra och näringsrik kost när du va yngre som du är idag?

Verkligen inte! Jag hade faktiskt ingen aning om vad och varför jag åt som jag gjorde. Jag åt förmodligen som de flesta andra barn/ungdomar mycket snabbmat, godis, husmans. Det hade varit jättekul att få veta mer om hur ungdomar äter idag men jag minns att jag hade perioder då jag åt varma mackor mer smält ost, Billy’s pannpizzor, korv med bröd, bullar etc, detta brukade vara min mellanmål efter skolan och innan jag skulle iväg och träna simning. Jag brukade väldigt ofta få håll, kramp, kände mig tung och orkeslös på träningspassen till följd av det. Idag har jag en mycket en bättre förståelse till varför det begränsade mig i min träning och med den kunskap jag har idag hade jag med all säkerhet gjort andra val.

Mitt riktiga intresse för kostplanering började vid 19 års ålders i samband med att jag gick från simning till att styrketräna på gym. Jag förstod att jag inte kunde fortsätta äta som jag gjort tidigare om jag ville behålla och utveckla den fysisk jag hade vid den tidpunkten.

Ett utmaning som många elitidrottare möts av i samband med att de slutar sin idrott är att de inte lyckas förändra sina kostvanor och träningsmängden minskar drastiskt. Det är därför vi ser många föredetta atleter som dras med övervikt. Det kräver stort mod och mycket engagemang om man vill förändra vanor men det går om man verkligen vill.

Kevin Freddy 3

@Ossian Hur vart du modell? Vart du handplockad?

Mitt första bemötande med modellbranschen skedde när jag vart 17 år gammal och det som hände var att jag blev tillfrågad av en modellscout om jag någonsin funderat över yrket som modell och om det var något jag önskade mig.  Jag var i centrum med min mor den kvällen och jag minns den än idag väldigt väl. Kvinnan stod och pratade med oss ett tag och det sista hon gjorde var att bjuda in mig på en casting där jag även skulle få träffa andra bokare/agenter.

Det låter som en väldigt vacker historia men sanningen är att den resan slutade med att jag betalade massa en pengar till en fotograf för att jag skulle få några enkla bilder och sen blev det inte mycket mer än så. Jag skickades iväg på en casting och efter det kände jag att det inte var något för mig.

Det tog mig var tills jag var 20 innan jag skulle ge det en ny chans igen och den här gången blev jag tillfrågad från ett underklädes företag direkt. Det ledde i sin tur till ett flertal andra uppdrag och sedan dess har jag mer eller mindre arbetat som modell för specifika uppdrag.

Jag till skillnad från många utav mina Top Model kollegor har aldrig rest världen över och bott i modellhus med andra modeller och sprungit mellan castings. Detta dels för att jag aldrig hittade en agentur som verkligen hjälpte mig men också för att jag hann nog bli för gammal och hade andra intressen som jag prioriterade i mitt liv.

TIM_7395

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hola Kevin,
  Hittade en länk med en del lediga jobbannonser för BCN om det skulle bli aktuellt.
  Inte bara sales och customer support, utan även andra typer av tjänster.
  Även något där det stod om ”sport” eller annat.

  http://www.utlandsjobb.nu/jobba-i-spanien/

  http://www.business-sweden.se/spanien

  Mia 2016-10-16 09:05:24
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej på dig !! Tack snälla, det betyder mycket att du alltid finns där och stöttar =) Hoppas allt är jättebra med dig och familjen =) kram

   kevin 2016-10-16 17:29:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!