KEVIN TRIGUERO

SÖNDAGSLISTAN

kevin.metromode.1

VECKANS BÄSTA:

Det bästa med den här veckan är jag fattat några viktiga beslut som legat över mig under en längre tid. Jag behövt tänka och överväga många saker och det har stressat mig inombords väldigt mycket att inte känna mig tillfreds med mina tankar. Nu känner jag fast besluten på mitt nästa steg och riktar all min kraft åt det hållet.

VECKANS SÄMSTA:

Min träningslust den här veckan har varit på sin allra lägsta nivå någonsin. Jag har varken känt lusten att träna eller för den delen äta som jag är van vid. Det kommer perioder då jag känner mig mindre motiverad och det känner jag är helt ok men den här veckan har det liksom tagit emot och jag känt att det varit jobbigt att vända på den känslan. Trots det har jag varit på gymet varje dag och kört igenom något enklare pass och bara gjort det som känts bra för stunden. Även fast det känns omotiverande så vet jag att min kropp behöver det för att må bra och därför gör jag en extra ansträngning och tar mig dit.

VECKANS CRAVINGS:

Den här veckan har jag känt jäkligt mycket lust efter salta saker. Jag har köpt mycket saltade majskakor, riskakor och ätit med ost. I onsdag fick jag sug efter vanliga kakor och då köpte jag ”Valeriana-liknande-kex” och Digestive kex  och åt båda paketen på eftermiddagen och senare på kvällen mådde jag rätt så dåligt vilket var sådär roligt. Min mage pallar inte överladdningen av skräpmat som det gjorde tidigare.

VECKANS TRÄNINGSPASS:

Utan tvekan dagens (söndag) träningspass. Jag tog en lång och efterlängtad sov morgon och låg kvar fram till efter lunchtid i sängen och kollade serie. Vid tre-tiden gick jag iväg till gymet och körde först säck (slag och sparkar) i drygt 45 minuter och sedan fortsatte jag med ett bra axelpass i drygt en timme till. Det kändes riktigt bra och hade kul på gymet något som jag saknat hela den här veckan.

VECKANS MAT:

Nu när Lina är så långt ifrån mig så är jag inte lika kreativ med min matlagning och den här veckan har varit riktigt dåligt på den fronten. Veckans måltid går ändå till Sushi-kvällen igår. Nedanför mig finns en sushi restaurang som lagar riktigt bra sushi och de har siTT egna stuk vilket gör det hela lite roligare. Jag gillar att äta gott på helgerna och sushi blir alltid bra på något sätt, det är enkelt och det smakar väldigt gott.

VECKANS ”EXTRA”

Jag slänger in en ny kategori den här veckan för skoj skull. Det jag vill tipsa er om är en ny serie som är riktigt bra! Om ni gillar intelligent-, spännande-, lite brutal-, historisk-, business-stuk på underhållning så ska ni se ”The making of the MOB”. Den handlar om Italienska maffians framfart i USA med huvudfäste i New York under 50 års tid.

NÄSTA VECKA:

Veckan som kommer blir full av roliga saker. Jag kommer köra igång med Yoga i studion igen och planerar på att genomföra 3 pass under veckan. Dessutom känner jag mig redo att kliva in i min styrkeprogrammering igen och kriga på gymet. Det mest spännande blir till helgen då Lina kommer på lördag förmiddag och det längtar jag mest till.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hola Kevin,

  Mas sobre trabajos en BCN

  Länkar:

  MÅNGA PROFESSIONELLA JOBS
  https://www.thelocal.es/jobs/?alljobs=1
  här kan man välja önskad branch (engineering, IT etc. och stad – välj Barcelona.
  Eller lägga in eget sökord t.ec. project manager osv.

  ALLMÄN INFO OCH LÄNKAR TILL RECRUITMENT AGENCIES OCH JOBBSÖKARLÄNKAR
  http://www.expatica.com/es/employment/Finding-jobs-in-Barcelona-Spain_106677.html’

  LÄNK SOM LISTAR NÅGRA SVENSKA FÖRETAG I SPANIEN
  kolla om de har bransch även i BCN och om de har några jobs available i BCN
  skicka ev. spontan intresseanmälningar till företag som intresserar…

  http://www.utlandsjobb.nu/svenska-foretag-i-spanien/

  DIVERSE JOBBLÄNKAR
  http://www.jobsinbarcelona.es/

  http://www.spainmadesimple.com/work-jobs/barcelona/

  https://barcelona.xpatjobs.com/

  SVENSKA HANDELSKAMMAREN I BARCELONA OCH I MADRID
  http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Madrid/Handel–service-till-svenska-foretag/Svensk-Spanska-Handelskammaren/
  http://www.cchsbcn.com/

  Kanske kan man genom handelskammaren få en lista på svenska företag i Barcelona?

  Mia 2016-10-18 08:26:00
  Svara
 • Hola Kevin,
  Om Lina ev. skulle fundera på att bosätta sig i BCN……..

  Lägenheten i STO kunde hyras ut för t.ex. 6 – 12 månader
  Ta tjänstledigt från jobbet, annars sluta.
  Har man en professionell utbildning finns alltid nya jobb att få i Stockholmområdet.
  Testa att bo tillsammans i BCN 6-12 månader.
  Då har ni i alla fall provat, och kommer inte i framtiden fundera på varför ni inte tog chansen.
  Man kan alltid flytta åter till Sverige om det finns anledning till det.

  Själv har jag ju bott utomlands i massor av år. Olika länder och världsdelar.
  Fantastiska år som jag inte ångrat någonsin. Mycket lärorikt på alla plan, språk, kultur, livserfarenhet, global approach and understanding och mycket annat.
  Dessutom, så mycket härligare livsstil och klimat i sydligare länder. Ljuset, varmare temperaturer ger större möjlighet att vara utomhus.
  Hade jag möjlighet skulle jag flytta ut igen asap, och helst stanna ute forever.

  ÅNGRAR ÄN IDAG – hade ett bra jobb utomlands för ett utländskt flygbolag. Dock enbart 7 månader varje sommar pga turistsäsong sommartid på den destinationen. Flera vintrar arbetade jag därför på kryssningsbåt i Karibien och Sydamerika. Ville egentligen fortsätta med båtjobb året om under några år.
  Avancera till Shore Excursion Manager som är en superkul position ombord. Arbetade då som Assistant Shore Excursion Manager vintertid på båtarna.

  Detta var innan internet existerade. Jag visste inte då, att jag med min utbildning och erfarenhet inom turism och kunskap i flera språk, kunde få massor av jobb
  runtom i världen. Satsade ej på båtjobbet då jag var rädd att förlora/inte kunna återfå mitt flygbolagsjobb (1 person för flygbolaget på varje utländsk flygplats).

  Än idag, flera år senare, efter att ha bott i 9 olika länder i olika världsdelar och lärt mig 11 språk, ångrar jag att jag inte satsade på jobb ombord på kryssningsbåtar på heltid under några år.

  Min karriär iland gick bra ändå. ”Mitt flygbolag” ändrade anställningsförhållandena när Grekland gick med i EU, jag fick då öppna eget bolag för flight supervision och ha mitt och andra flygbolag som kunder. Senare när jag kände att det var dags att lämna Grekland for good, fick jag ett superjobb för ett tyskt flygbolag som supervisor och Station Manager för deras flygtrafik i olika länder. Skickades runt mellan Bangkok, Maldiverna, Dom. Republiken och Abu Dhabi. Inte alls fel…..
  Efter det jobbade jag med konferensgrupper i Dubai ett par år.

  MEN trots att allt blev bra med mina jobb, ångrar jag än idag att jag inte VÅGADE TA CHANSEN att arbeta på kryssningsbåt på heltid. 6 vintersäsonger ombord var inte tillräckligt för mig, gav bara mersmak.

  Därför säger jag till Lina, ta chansen att bo utomlands om det känns rätt för dig. VÅGA testa!!!
  Man kan alltid återvända till Sverige om man känner för det.

  SWEA
  SWEA – Swedish woman educational association
  Finns i många länder, bl.a. i BCN. Organiserar olika aktiviteter.

  Har även en avd i BCN för professionell women SWEA Pro
  SWEA Professional Barcelona är en plattform som inriktar sig till svensktalande kvinnor med fokus på yrkesliv, karriär och personlig utveckling.
  Vi erbjuder en mötesplats som genom öppenhet och empati och drivkraft kan trigga nyfikenhet och kreativet, samt generera nya kontakter, nya jobb och ny business. Vi tror på att inspirera och stötta andra kvinnor genom mentorskap, utbildning och samhörighet.

  http://barcelona.swea.org/
  http://barcelona.swea.org/2016/go-pro-med-swea-professional-barcelona/

  SVENSKAR I VÄRLDEN
  hemsida, Facebook, info från svenskar som bor i olika länder
  Förr behövde man ej vara medlem för att läsa frågor och svar i deras länder forum, bara om man själv ville lägga in en fråga eller kommentera på något
  http://www.sviv.se/
  https://www.facebook.com/svenskarivarlden/

  MODELLJOBB
  Inte Linas bransch ju, men hon har looken och bodyn
  Räcker med att se på era olika foton för att inse det
  Tror speciellt att företag som säljer sportmode och badmode skulle vara intresserade, men även andra (Panos Emporio kanske, men även internationella företag).
  Ni skulle kunna ta jobb som ”parmodeller” om det finns sådan efterfrågan, typ han och hon together modebilder

  Kanske kunde hon besöka den agentur du använder i BCN och även lägga upp info och bilder på den Modellist
  sajt där du har info om dig själv.
  Som sagt, inte alls Linas bransch, men tills dess hon har ett jobb som motsvarar hennes utbildning.

  JOBB I BARCELONA
  Utländska företag i BCN som har engelska som koncernspråk
  Svenska företag i BCN?
  Spanska företag som verkar internationellt och som har engelska och spanska som arbetsspråk

  Förr var det ju franska som var det utländska språk som spanjorer ofta lärde sig, men tror att sedan ES gick med i EU, har man mer och mer swappat över till
  Engelska som andraspråk efter spanskan, eller ? Alltså borde ju högskoleutbildade spanjorer som inte är alltför gamla har hyfsade kunskaper i engelska.
  Alltså, vissa branscher även spanska företag, borde kunna ha jobb positions för LIna.

  Arbetsförmedlingens sajt, kolla in utlandsjobben som har en speciell avdelning

  Googla även på
  ——————————-
  Jobb i Barcelona
  Empleos in Barcelona
  Career Barcelona
  Job opportunities Barcelona
  Employment agencies Barcelona
  International companies Barcelona
  International jobs Barcelona

  MUCHA SUERTE!!!

  Mia 2016-10-18 07:46:57
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hola Kevin,
   Si es mi mail privado y me puedes enviar mail alli.
   Por favor que borras tu inlägg con mi direccion de mail, para que no lo puedan leer otras personas que entran aqui en tu blog.

   Gracias y saludos
   Mia

   Mia 2016-10-19 21:53:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!