Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Här får du 20% rabatt på valfri ansiktsbehandling

Förra veckan i när jag var i Stockholm bestämde jag mig för att prova en ansiktsbehandling och jag vände mig till Laser & Estetik för att få hjälp med detta.

Jag har på sistone läst mycket om hur huden påverkas av yttre faktorer som vi dagligen omges av och jag blir rädd för hur mycket föroreningar som vår hud behöver handskas med dagligen. Dessutom ska man ha i åtanke att huden på vårt ansikte är fem gånger mer känslig än övrig hud. Det väckte en tanke hos mig och på 28 år, som jag hunnit bli, har jag aldrig ägnat en stund åt att ta hand om mitt ansikte på ett grundligt sätt.

Jag blev rekommenderad en ansiktsbehandling som bestod av rengöring, syrepeeling, portröding, ansiktsmask och återfuktning som varade i cirka en timme och en kvart. Det jag tyckte var skönast var återfuktningen med tillhörande ansiktsmassage, såpass att slumrade till några gånger för det var så skönt. Det jag minst tyckte om var syrapeelingen för den kändes ganska läskig och jag tycker namnet i sig är rätt skrämmande. Jag tyckte känslan var lite obehaglig då det stack till i huden och det skulle ligga kvar på huden i någon minut. En bra jämförelse är om du någon gång druckit en stark PWO som innehåller mycket beta-alanin. Om du tycker att den stickande känslan är lugn så behöver du inte känna oro över detta.

Sammanfattningsvis så är jag jättenöjd med resultatet och jag har aldrig känt min hud så len tidigare. Jag fick ny lyster i ansiktet och jag kände mig fräsch.

Om du känner att du skulle vilja testa en ansiktsbehandling du med så kan du använda min rabattkod och få 20%. Behandlingen måste bokas innan den 31 oktober och får inte kombineras andra erbjudanden. Ange koden ”Kevin” vid bokning för att del av rabatten.

IMG_1108IMG_1111IMG_1113

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!